Σε τι διαφέρει ένα mentium από ένα μελλοντιστή ;

Η Αγγλική γλώσσα περιέχει το ουσιαστικό mediator που σημαίνει μεσολαβητής ή μεσίτης. Στο κλάδο όμως του εσωτερισμού το ουσιαστικό αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία και σημαίνει mentium. Δηλαδή ο μεσολαβητής που χρησιμοποιεί την ενέργεια του για να διαπεράσει τα σύνορα ανάμεσα στον φυσικό  και πνευματικό κόσμο!
Τα ανθρώπινα όντα είναι δημιουργημένα με διάνοια, υπέρ -διάνοια, πνευματική διάνοια. Όλες οι πληροφορίες, οι σκέψεις, οι εικόνες,τα  αισθήματα περνούν στην υπερ-διάνοια ή την πνευματική διάνοια και εκεί μόνο ένα mentiumμπορεί να τις ερμηνεύσει. Με την υπερ διάνοια του, οι πληροφορίες περνούν στη κανονική του διάνοια και το mentium μας λέει αυτά που έχει λάβει.
Η λέξη μελλοντολόγος στο κόσμο του εσωτερισμού- κατά την προσωπική μου άποψη από ετυμολογικής πλευράς είναι λάθος!
Κατά αρχήν δεν θα έπρεπε να ονομάζετε μελλοντολόγος αλλά μελλοντιστής (FUTURIST) από το αγγλικό (futurology).
http://www.stuffyoushouldknow.com/podcasts/how-futurology-works.htm
http://www.stuffyoushouldknow.com/podcasts/how-futurology-works.htm
 Αυτό γιατί ο μελλοντολόγος είναι κάποιος που  πλάθει πιθανά σενάρια για το μέλλον (μέλλον+ λόγος) ακόμα και με βάση την δική του εμπειρία..
Ο μελλοντιστής είναι αυτός ο οποίος με τεκμηριωμένες  μελέτες και το σύνολο εργασιών του προσπαθεί να κάνει τα εξής:
  • Nα διαφυλάξει τις μελλοντικές αξίες
  • Να προνοήσει και να σκεφτεί για το μέλλον δια μέσου πολλών και επιστημονικών ερευνών.π.χ. Η μείωση των ποινών  θα επιφέρει  και τη πιθανότητα αύξησης διαπράξεως μελλοντικών αδικημάτων;
    Η απάντηση που θα προκύψει θα είναι μια πρόβλεψη που θα βασίζεται όμως σε ορθολογιστικά και στατιστικά στοιχεία.
  • Καμμία σχέση ούτε με Διάμεσο ούτε με Πνεύματα!
Πολλοί θα με ρωτήσουν αν η Ταρω είναι επιστήμη . Η απάντηση μου είναι Ναι!
 Αυτό γιατί η Ταρω δεν είναι τίποτα άλλο παρά αρχέτυπα που εδώ και χιλιάδες χρόνια μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, η δε εποχή των προφητών έχει τελειώσει εδώ και 2,500 χρόνια!
Δεν είναι τυχαίο που  επιστήμονες όπως ο  Φρόιντ ασχολήθηκαν επί μακράν με την μελέτη των καρτών για να προβούν σε αποκαλύψεις όπως :Η Ταρω εκφράζει τον ψυχισμό του ανθρώπου!

Με λίγα λόγια τα mentium μπορεί να είναι μελλοντιστές” άλλα όλοι οι μελλοντιστές δεν μπορεί να  είναι mentium
Οι μελλοντιστές και τα mentium χρησιμοποιούν της ίδιες συχνότητες της διάνοιας, αλλά η σχέση του μέντιουμ ξεχωρίζει.

Και στις δυο πλευρές η επικοινωνία είναι τηλεπαθητική.
Οι άνθρωποι που διέπονται από μια τέτοια ικανότητα μπορούν να μπουν στο ενεργειακό πεδίο του άλλου ατόμου και να τον διαβάσουν σαν κλειστό βιβλίο.
Αμέτρητοι πελάτες μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίας  με κοιτούν έκπληκτοι και μου λένε σχόλια του τύπου: .
“Μα.. πως ; αφού δεν σας είπα τίποτα!” ή “Ανοιχτό βιβλίο διαβάζετε; “
“Δεν είναι ανάγκη..” τους απαντώ εγώ.
“..μόνο και μόνο η αύρα σας μου φτάνει.”
Επειδή στο  Σύμπαν  δεν υπάρχει χρόνος, υπάρχει ενέργεια  λίγοι μελλοντιστές μπορούν να δώσουν ακριβή χρόνο για τα γεγονότα τα όποια θα συμβούν στον ενδιαφερόμενο.
Αυτό συμβαίνει για 2 λόγους : Toν ένα τον ανέφερα .Ο χρόνος είναι καθαρά  υποκειμενικός. Ο δεύτερος είναι το κατά πόσο πιστεύει κάποιος στα όσα του λέγονται και κατά πόσο είναι διατεθειμένος να ακούσει τις συμβουλές που θα του δοθούν.
Δεν είναι τυχαίο ότι για τους γνώστες η Ταρω ονομάζεται “συμβουλευτική Ταρω”
Από την άλλη πλευρά το mentiumείναι άνθρωπος ο όποιος μπορεί να νιώθει ή να ακούει σκέψεις, φωνές ή να έχει υποβολές από το κόσμο των πνευμάτων. Τα πνεύματα επίσης χρησιμοποιούν τηλεπάθεια και ο mediator είναι ανοιχτός προς τις συχνότητες τους. Εκτός από αυτό οι σκέψεις των πνευμάτων διαπερνούν κατευθείαν στην υπερ διάνοια του μέντιουμ το οποίο με την σειρά του παραδίνει τις πληροφορίες στον ενδιαφερόμενο.
 Οι πληροφορίες του μελλοντιστή δεν προέρχονται από τα πνεύματα, άλλα από την ενεργεία γύρω από τον ενδιαφερόμενο.
 Τα μέντιουμ εργάζονται απευθείας με τα πνεύματα τα όποια από την δική τους πλευρά χρησιμοποιούν την φυσική ενεργεία του mediator για να παραδώσουν τα μηνύματα τους.
Στην επικοινωνία μεταξύ του mediator και των πνευμάτων πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές κάτι σαν πομπός – δέκτης αλλιώς συνεργασία δεν πραγματοποιείται.
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ