Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών

Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών .Τα έχουμε δει όλοι. Υπάρχει ένας αέρας γύρω από για μια ισχυρή γυναίκα που είναι αναμφισβήτητα ελκυστική. Όμως δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση. Ξέρει ποια είναι, τι θέλει, και δεν φοβάται να το πάρει. Η ενδυνάμωση είναι μια στιγμή διασκέδασης στο ταξίδι της ζωής μας που στηρίζεται σε κάθε απόφαση που παίρνουμε. Αν οι γυναίκες μπορούν να πάρουν περισσότερες αποφάσεις από μια θέση εσωτερικής δύναμης, τότε θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή .

Σας παραθέτω την λίστα των δέκα κορυφαίων χαρακτηριστικών τα οποία, αν τα εφαρμόσετε θα αλλάξουν τελείως την  ζωή σας:

Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών

Αναμονή: Σταματήστε να λειτουργείτε κάτω από  από μια περιοριστικές πεποιθήσεις ή υπηρετώντας  τις επιθυμίες κάποιου άλλου. Αναγκάστε στον εαυτό σας να κάνει νέες επιλογές. Βρείτε την υποστήριξη και τη θεραπεία που χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να ακούγεται συντριπτικό, αλλά με τους σωστούς ανθρώπους και συντελεστές για να σας υποστηρίξουν αξίζει τον κόπο. Η δυναμική γυναίκα για να ελέγχει τη δύναμή της, πρέπει να μην ρίχνει τα προβλήματά της σε άλλους ανθρώπους.  Να ανακαλύπτει τρόπους ώστε να επουλώσει, τα τραύματα της, να μαθαίνει και αναπτύσσεται ανά πάσα στιγμή. Να ανακαλύπτει και να θεραπεύει τους φόβους, τα τραύματα, τα ύπουλα σχέδια και τις περιοριστικές πεποιθήσεις που την κράτησαν πίσω. Να καλύπτει τις παλιές πληγές γιατί ξέρει πως αν δεν το κάνει, θα συνεχίσει να τις ανατροφοδοτεί. Να απελευθερώνει ανθυγιεινά σχήματα από τη γενεαλογία της. Να αμφισβητεί τις υποσυνείδητες κοινωνικές αφηγήσεις που έχουν περιορίσει τον ρόλο της «Γυναίκας» στον κόσμο.
Υλοποίηση:  Βρείτε την υποστήριξη και τη θεραπεία που χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά με τους σωστούς ανθρώπους για να σας υποστηρίξουν αξίζει τον κόπο.

Κάντε τους δικούς σας κανόνες!

Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών. Οι δυναμικές γυναίκες γνωρίζουν ότι γράφουν το δικό τους το μέλλον.  Όταν έχετε παλιές πεποιθήσεις, προγράμματα και μοτίβα που δεν σας αντιπροσωπεύουν, δημιουργείστε χώρο για νέα που σας εκφράζουν.

Εφαρμογή: Αποφασίστε ποιοι θέλετε να είστε και τι θέλετε να δημιουργήσετε στον κόσμο. Συνειδητοποιείστε ότι αξίζετε πολλά .Ότι μπορείτε να έχετε ότι επιθυμείτε. Συνειδητοποιείστε ότι είναι το δικαίωμά σας να είστε ευημερούσα, ζωντανή σε θέματα υγείας και να περιβάλλεστε από αγάπη. Είναι το γενεσιουργό σας δικαίωμα σας να ζείτε σε έναν ελεύθερο, ειρηνικό και ακμάζον κόσμο. Οι γυναίκες ξέρουν πώς να το δημιουργήσουν.Απλά πρέπει να το πιστέψουν πρώτα. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχετε τη δύναμη της Δημιουργίας στη μήτρα σας. Χρησιμοποιήστε την.

Αγαπήστε τον εαυτό σας

Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών

Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών. Οι δυναμικές γυναίκες αγαπούν και τιμούν τον εαυτό τους. Εκτιμούν το σώμα τους και τον κύκλο τους.
Εφαρμογή: Είστε πολύτιμες. Το σώμα σας είναι υπέροχο. Ο κύκλος σας είναι ένα δώρο. Είστε ένα όμορφο ον! Θαυμάστε τη φυσική ομορφιά σας. Εκτιμήστε το γεγονός ότι το σώμα σας είναι σε αρμονία με τους κύκλους της φύσης. Να είστε υπερήφανες που είστε γυναίκα και να απολαύσετε αυτό το δώρο.

Μπορείτε να τιμήσετε τον εαυτό σας και το σώμα σας κάνοντας θετικές επιλογές που αυξάνουν την τροφή και τη ζωτικότητα σας. Τρώτε τρόφιμα που σας κάνουν να νιώθετε ανάλαφρη, γεμάτο ενέργεια και ισχυρή.

Άσκηση: Περάστε χρόνο στη φύση. Ξεκουραστείτε όταν είστε κουρασμένες ή όταν είστε στον κύκλο σας. Διασκεδάστε το σώμα σας με το χορό ή την αφή. Θαυμάστε τον εαυτό σας στον καθρέφτη ή δημιουργήστε μια τελετουργία αυτό-αγάπης.

Δημιουργήστε  την εσωτερική σας πυξίδα 

Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών

Μια δυναμική γυναίκα ακούει, μιλάει και ενεργεί σύμφωνα με την εσωτερική της γνώση. Πιστεύει στη διαίσθησή της και δεν φοβάται να την καλλιεργήσει.  Είναι σε συνεχή επικοινωνία με την καρδιά της, τη μήτρα της και το σώμα της. Έχει μάθει να αισθάνεται. Όταν κάτι αισθάνεται σωστό και όταν κάτι δεν συμβαίνει. Μερικές φορές η εσωτερική της  γνώση έρχεται με τη μορφή λέξεων και άλλες φορές δια μέσου συναισθήματος. Ξέρει ότι όσο έντονοι είναι οι ψίθυροι, πάντα κάτι θα συμβεί.

Εφαρμογή: Χρησιμοποιήστε την εσωτερική πυξίδα σας για να σας πει πού να αφιερώστε το χρόνο και την ενέργεια σας, και πότε να μιλήσετε. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας και τις τάσεις του σώματός σας. Εάν αισθάνεστε ανοιχτά, εμπνευσμένα και ενθουσιασμένα, προχωρείστε. Αν  αισθάνεστε ανησυχία ή κλεισμένοι, είναι το σαφές σημάδι της απόρριψης ή της αλλαγής από την πλευρά σας.

Αξίζει το Πάθος σας

Οι δυναμικές γυναίκες εκτιμούν το πάθος τους τόσο πολύ, ώστε να διαμορφώνουν τη ζωή τους γύρω από αυτό. Ξέρουν ότι είναι άξιες να ζουν μια εμπνευσμένη και επικερδή  ζωή και εξαρτάται από αυτές να το δημιουργήσουν.

Εφαρμογή: Κάνε  αυτό που αγαπάς και όχι για αυτό που δεν σου αρέσει.  Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτό ισχύει για τις σχέσεις, την εργασία, τα χόμπι, κλπ. Το πρόγραμμα και η ζωή σας πρέπει να αντανακλούν τα πάθη σας, τις αξίες και τους στόχους σας. Να είστε υπομονετικοί επειδή αυτή είναι μια συνεχής και εξελισσόμενη διαδικασία.

Εμπιστευθείτε το γεγονός ότι ο απώτερος σκοπός  πάντα πηγάζει από τα μεγαλύτερα πάθη. Μην αφήνετε κανέναν να σας πείσει για το αντίθετο. 

Επιλέξτε δυναμικές σχέσεις 

Τα δέκα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών

Οι δυναμικές γυναίκες περιβάλλουν τους υψηλής ποιότητας άτομα που τις βλέπουν θετικά και υποστηρίζουν το μέγιστο καλό τους.
Εφαρμογή: Διδάσκετε στους άλλους πώς να σας μεταχειρίζονται και σε ποιο βαθμό επιτρέπετε τη ζωή τους στη ζωή σας. Επιλέξτε σχέσεις που αντικατοπτρίζουν τη χαρά σας, την ελευθερία και τη χειραφέτηση. Επιλέξτε φίλους, συνεργάτες και επιχειρηματικές συνδέσεις που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε ότι αξίζετε. Επιλέξτε ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς, δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και στηρίξτε τα όνειρά σας.

Αξίζετε να είστε ικανοποιημένοι. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις σχέσεις σας, κάντε ότι πρέπει να κάνετε για να το αλλάξετε. Βρείτε ανθρώπους σαν εσάς που να μπορούν να εκτιμήσουν για το ποιοι είστε και τι προσφέρετε στον κόσμο. Μπορεί να χρειαστεί να βγείτε  ​​από την υπάρχουσα ζώνη άνεσης, καταλήγοντας σε μια σχέση, αφήνοντας μια δουλειά, συναντώντας νέους ανθρώπους ή μετακομίζοντας σε μια νέα θέση. Αν ναι, ανατρέξτε στον αριθμό 8

Πάρτε θέση

Μια δυναμική γυναίκα ξέρει τι αντιπροσωπεύει, όπως και όλοι οι άλλοι. Παίρνει θέση για αυτό που πιστεύει. Ενσαρκώνει το μήνυμά της και η ζωή της είναι μια ζωντανή διαθήκη.

Εφαρμογή: Λάβετε θέση για το τι είναι σημαντικό για εσάς. Μιλήστε την αλήθεια και ορίστε όρια για να προστατεύσετε αυτό που εκτιμάτε. Αυτό μπορεί να μοιάζει με τη ρύθμιση ορίων στο πρόγραμμά σας, στη σχέση σας ή στη δουλειά σας. Μπορεί να αγωνίζεστε για μια υπόθεση ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια επιχείρηση σας Θυμηθείτε: Δημιουργούμε τους δικούς μας κανόνες.

Βελτιώνοντας μια φοβική σχέση

Οι δυναμικές γυναίκες είναι θαρραλέες, αλλά όχι απαραιτήτως ατρόμητες. 

Υλοποίηση: Χρειάζεται θάρρος για να αντιμετωπίσετε τις όποιες φοβίες και να συνεχίσετε να επεκτείνετε τα ανώτατα όριά σας. Χρειάζεται θάρρος να συναντήσετε τη σκιά σας, να αναλάβετε κινδύνους, να κάνετε τα πράγματα μόνες ή ακόμα και να ζητήσετε βοήθεια.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί αν το έκανα αυτό; Συνήθως δεν είναι καν τόσο κακό. Αναγνωρίστε ότι μπορείτε να χειριστείτε πλήρως αυτό το αποτέλεσμα. Όσο περισσότερο αποδέχεστε με αγάπη, αλλά προκαλείτε τον φόβο σας, τόσο λιγότερο φόβο θα έχετε. Μπορείτε να το κάνετε!

Ενδυναμώνοτας άλλες γυναίκες

Ενδυναμώνουμε περισσότερο τους εαυτούς μας  όταν συναντιόμαστε και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Μια από τις πιο κοινές κοινωνικές ψευδαισθήσεις είναι ότι άλλες γυναίκες είναι  ανταγωνιστικές  ή ότι η ομορφιά και η επιτυχία μιας άλλης γυναίκας απειλεί κατά κάποιο τρόπο. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ. Ο φθόνος προέρχεται από μια αίσθηση έλλειψης, η οποία είναι μια ψευδαίσθηση. Υπάρχει αρκετός χρόνος και χώρος για να λάμψει ο καθένας. Είμαστε μοναδικοί με κάθε τρόπο και κανένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα δώρα και την ομορφιά μας.

Εφαρμογή: Εάν ζηλέψετε μια άλλη γυναίκα,να  ξέρετε ότι εσείς μόνο βλέπετε έναν καθρέφτη των θετικών σας ιδιοτήτων. Αν είναι κάτι που δεν το έχετε αναπτύξει ακόμα, ζητήστε από τον εσωτερικά σας εαυτό για να σας δείξει τι είναι δυνατό για εσάς.

Όσο περισσότερο οι άλλοι λάμπουν και πετύχουν, το ίδιο μπορείτε και εσείς. Βοηθήστε άλλες γυναίκες να ανακαλύψουν τις μέγιστες δυνατότητές τους. Υποστηρίζοντας αυτό που μπορούν να κάνουν καλύτερα  Γνωρίστε νέες γυναίκες, οργανώστε μια συνάντηση, ξεκινήστε μια ομάδα συναντήσεων. Όταν συνεργαζόμαστε για την υποστήριξη της αδελφοσύνης, όλα είναι δυνατά.

Σας ανήκει η ευχαρίστηση 

Οι δυναμικές γυναίκες γνωρίζουν ότι είναι άξιες να εισπράξουν μεγάλη ευχαρίστηση, σε πολλές μορφές. Επιτρέπουν στον εαυτό τους να απολαύσουν το φαγητό τους, τον αισθησιασμό τους, το σώμα τους, ένα καλό βιβλίο, ένα όμορφο φόρεμα, ένα ηλιοβασίλεμα ή ένα μπουκέτο λουλουδιών. Επιλέγουν σχέσεις που τις τιμούν, και φέρνουν περισσότερη ευχαρίστηση στη ζωή τους.

Υλοποίηση: Παρατηρήστε πόσο είστε πρόθυμες να λάβετε από τη ζωή και να βρείτε ευχάριστους τρόπους για να αυξήσετε την ικανότητά σας και να δοκιμάσετε τη χαρά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ