Τα κεριά: H πιο απλή και διαδεδομένη γητειά (Β΄μέρος)

 

 

Τα κεριά η πιο απλή και διαδεδομένη γητειά πρέπει να έχουν το αντίστοιχο χρώμα για την γητειά που θα τα επιλέξετε. Κάθε χρώμα εκφράζει μια συγκεκριμένη ενέργεια που μπορεί να ενισχύσει την ολοκλήρωση της επιθυμίας σας. Άς τα δούμε λοιπόν ξεχωριστά:

Τα Λευκά κεριά ,χρησιμοποιούνται σε ξόρκια για την δημιουργικότητα, για εξάλειψη αρνητικής ενέργειας από έναν χώρο, για ολοκλήρωση.Το χρώμα αυτό χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για να προβλέψουμε το μέλλον Το λευκό θεωρείται το μόνο ισσοροπημένο χρώμα καθώς εμπεριέχει όλα τα υπόλοιπα.


Τα Μαύρα κεριά χρησιμοποιούνται σε ξόρκια για την απομάκρυνση αρνητικών δυνάμεων, την αντιστροφή μιας αρνητικής κατάστασης,προστασία από αρνητικές ενέργειες,απελευθέρωση. Τα μαύρα κεριά έχουν πολύ ιοσχυρή ενέργεια.Απαιτείτε ιδιάιτερη προσοχή κατά την χρήση τους. Μην επιτρέψετε ποτέ στον εαυτό σας να τα χρησιμοποιήσει για να βλάψει άλλον. Να θυμάστε ότι στο σημείο που κάψατε ένα μαύρο κερί θα χρειαστεί να κάψετε 2 πορτοκαλιά κεριά για να εξουδετερώσετε την αρνητικότητα.


Τα Ασημένια κεριά , χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα στην μαντική σε ξόρκια για επαφή με άλλες διαστάσεις, για αναμνήσεις απο προηγούμενες ζωές. Τα ασημένια κεριά ευνούν την σταθερότητα.


Τα Χρυσά κεριά  χρησιμοποιούνται για γρήγορη τύχη, χρήμα, καλοτυχία, επιτυχία στα οικονομικά, καριέρα, διαίσθηση και θεραπεία.


Τα Κόκκινα κεριά , χρησιμοποιούνται για πάθος, σωματική δύναμη,επιθυμία και ερωτική ορμή.Δεν πρέπει να συγχέεται με το ρόζ που αντιπροσωπεύει την αγνή αγάπη. Ευνοεί την θέληση, το θάρρος, την φιλοδοξία. Χρησιμοποιείτε για να ξεπεράσετε τους φόβους και τις φιλοδοξίες σας. Όπως και το μαύρο κερί έχει φοβερό δυναμικό και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά την χρήση του.


Τα Καφέ κεριά , χρησιμοποιούνται για την προσέλκυση χρημάτων και την αποφυγή οικονομικών προβλημάτων. Ευνοεί την διαίσθηση και την τηλεπάθεια.


Τα Γκρι κεριά : Ουδέτερο χρώμα που συμβολίζει την σταθερότητα και εξουδετερώνει τις αρνητικές επιρροές.

Τα μεταφυσικά χρώματα

Ροζ : Συμολίζει την αγνή αγάπη. Χρησιμοποιείτε σε ξόρκια για την εύρεση της αδελφής ψυχής. Για εύνοια στην οικογενειακή αγάπη και καταπολέμηση της μελαγχολίας.Ευνοεί τις επανασυνδέσεις.


Φούξια :H ενέργεια του επιταχύνει τις αλλαγές και την εξισορτρόπηση των συναισθημάτων.


Πορτοκαλί Χρησιμοποιούνται για επίλυση νομικών προβλημάτων και βελτίωση των επαγγελματικών. Ευνοούν την δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό και την λογική.


Κίτρινο Χρησιμοποιούνται για για αύξηση αυτοπεποίθησης,δράσης και επικοινωνίας.Επίσης βοηθάει για την αλλαγή κατοικίας.


Μωβ : To χρώμα της μεταφυσικής, της επιτυχίας και της προστασίας. Τα μωβ κεριά χρησιμοποιούνται για τύχη στα επαγγελματικά σας σχέδια. Απομακρύνουν την κακοτυχία. Βοηθούν την επαφή με άλλες διαστάσεις.


Μπλέ ελεκτρικ Χρησιμοποιούνται για επιτυχία και αρμονία στις ομαδικές δραστηριότητες. Αυτό το χρώμα είναι το χρώμα της ανώτερης πνευματικής δραστηριότητας.


Γαλάζιο Χρησιμοποιούνται για εσωτερική γαλήνη,προστασία , κατανόηση , υπομονή. Ευνοεί την συζυγική πίστη και την αρμονία.


Μπλέ της νύχτας Ευνοεί τον διαλογισμό.Μπορεί να αποτρέψει τον ανταγωνισμό, να σας προστατέψει από τα κουτσομπολιά των άλλων.


Πράσινο Eίναι το  χρώμα της ανάπτυξης, της αφθονίας και του πλούτου.Συνδέεται με την ανανέωση.

ΑΣΤΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί από ένα βασικό και ένα δευτερεύον χρώμα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Ζώδιο Ημερομηνίες Πρωτεύον χρώμα Δευτερεύον χρώμα
ΚΡΙΟΣ 21/3-19/4 ΛΕΥΚΟ ΡΟΖ
ΤΑΥΡΟΣ 20/4-20/5 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ
ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6 ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΕ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7 ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΦΕ
ΛΕΩΝ 23/7-22/8 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8-22/9 ΧΡΥΣΑΦΙ ΜΑΥΡΟ
ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10 ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΕ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-21/11 ΚΑΦΕ ΜΑΥΡΟ
ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11-21/12 ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΦΕ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-18/2 ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ
ΙΧΘΥΕΣ 19/2-20/3 ΛΕΥΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

 

 

 

Αυτά για σήμερα. Στο γ΄μέρος θα αναφερθώ στους χρωματισμούς των κρυστάλλων και την αντιστοιχία τους στα ζώδια. Στό  δ΄μέρος στίς ιδιότητες των βοτάνων -επιγραμματικά- και σε ποιό ζώδιο αντιστοιχεί πιο βότανο. Εν  συνεχεία θα αναφερθώ σε απλές γητειές όπως για τόνωση γάμου ,αύξηση εσόδων κτλ

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ