Τα 6 καλύτερα υπερφυσικά περιστατικά!

Τα 6 καλύτερα υπερφυσικά περιστατικά! όπως τα κατέγραψαν οι κάμερες και όπως τα ανέπτυξε η Rachel Jones!

Σε αυτό τό άρθρο θα παροουσιάσω τα καλύτερα υπερφυσικά περιστατικά που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα.Είτε πρόκειται για κυνηγούς φαντασμάτων που επικοινωνούν με παγιδευμένα πνεύματα, είτε για σκιώδεις φιγούρες που εντοπίστηκαν σε ερημικούς τάφους. Σε όλους αρέσει να ακούν για υπερφυσικά περιστατικά που καταγράφονται στην κάμερα. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πραγματικές παραφυσικές ιστορίες που υποστηρίζονται από τρομακτικές εικόνες και βίντεο που σας κάνουν να θέλετε να αφήσετε τα φώτα αναμμένα τη νύχτα. Πλάνα από όλο τον κόσμο προβάλλουν σκηνές από αυτόπτες μάρτυρες που απαθανάτισαν ένα περίεργο φαινόμενο.

Η επαλήθευση υπερφυσικών περιστατικών μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά συνήθως αναφέρεται σε παραφυσική δραστηριότητα που ξεφεύγει από το πεδίο της σύγχρονης επιστήμης. Μερικοί εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι, αλλά οι «φωτογραφίες κυνηγιού φαντασμάτων» ή «βιντεάκια που συλλαμβάνονται από την κάμερα» έχουν γίνει μέρος της κυρίαρχης ψυχαγωγίας. Οι υπερφυσικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν τώρα ότι η λέξη  παραφυσικό είναι παραπλανητική, καθώς αυτά τα περιστατικά είναι πλέον φαινομενικά «φυσιολογικά» καθώς συμβαίνουν πιο συχνά .  Εδώ λοιπόν σας παραθέτω τα 10 πιο χαρακτηριστικά βίντερο που καταγράφηκαν στην κάμερα: Αξιόπιστα, απίστευτα να τα δεις και συναρπαστικά να τα ακούς.

 

Tο Mουσείο των Σκιών

Tο Mουσείο των Σκιών ανταποκρίωεται στο όνομά του με περιστατικά που έκαναν όλη την πόλη να μιλάει. Αν και το ίδρυμα έχει το μερίδιο που του αναλογεί σε παραφυσικά γεγονότα, η σκηνή που ανακάλυψε το προσωπικό από βίντεο ασφαλείας δεν μπορεί παρά να περιγραφεί ως ανατριχιαστική. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μουσείου Nate Raterman, το γεγονός συνέβη την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, τις πρώτες πρωινές ώρες .

Τα 10 καλύτερα υπερφυσικά περιστατικά!
Tο Mουσείο των Σκιών στο Plattsmouth της Νεμπράσκα

Tο Mουσείο των Σκιών ανταποκρίωεται στο όνομά του με περιστατικά που έκαναν όλη την πόλη να μιλάει. Αν και το ίδρυμα έχει το μερίδιο που του αναλογεί σε παραφυσικά γεγονότα, η σκηνή που ανακάλυψε το προσωπικό από βίντεο ασφαλείας δεν μπορεί παρά να περιγραφεί ως ανατριχιαστική. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μουσείου Nate Raterman, το γεγονός συνέβη την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, τις πρώτες πρωινές ώρες .

O χώρος είναι εντελώς άδειος. Ξαφνικά η περιστρεφόμενη καρέκλα αρχίζει και κινείται μόνη της,και αστραπιαία κάτι σαν σκια περνάει από μπροστά της.Το Μουσείο των Σκιών είναι αναμφίβολα ένα στοιχειωμένο κτίριο, καθώς χτίστηκε το 1881.
Κάποτε ήταν σαλούν, είχε έναν οίκο ανοχής στον επάνω όροφο όπου πολλοί άνθρωποι λέγεται ότι πέθαναν ή δολοφονήθηκαν. Ο Ράτερμαν υποστηρίζει ότι αν το ίδιο το σπίτι δεν προσελκύει κακόβουλα πνεύματα, τότε τα 2.000 αντικείμενα που αποτελούν μέρος της συλλογής του πιθανόν να είναι.

O Dobby νύχτα στην λεωφόρο.

Το επόμενο κλιπ είναι αινιγματικό, αν όχι ανησυχητικό. Τα πλάνα που δημοσίευσε η Vivian Gomez έχουν γίνει viral. Όταν παρακολουθείτε τις εικόνες που τραβήχτηκαν στην κάμερα ασφαλείας της, θα πείτε «τι στο καλό» ….. Μπορείτε να δείτε μια σύντομη χαρούμενη φιγούρα. ένα κοκαλιάρικο σκελετό που κρατιέται με ταλαντευόμενα πόδια  χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Η εικόνα δείχνει μια διασταύρωση μεταξύ ενός κουνελιού, ενός ελέφαντα και ενός εξωγήινου πλάσματος.

Την Κυριακή το πρωί, η Γκόμεζ ξύπνησε και κοίταξε στην ασπρόμαυρη οθόνη της για οποιαδήποτε δραστηριότητα από το προηγούμενο βράδυ. Στην αρχή, θυμάται μια σκιά που έπεσε στην μπροστινή πόρτα της, όπου βρίσκεται η κάμερα που απαθανάτισε το πλάσμα. Λίγες στιγμές αργότερα, η φιγούρα εμφανίζεται, αδιάφορα παρακάμπτοντας στο δρόμο. Φαίνεται να κάνει αυτό που πολλοί θεατές ανέφερουν ως «χορό κότας». Η γνησιότητατου βίντεο δεν έχει εξακριβωθεί.

Το λύκειο Pocatello στο Αϊντάχο. 

Μια οντότητα  εθεάθη να κρύβεται σε ένα σχολείο όπου πέθαναν έξι άνθρωποι Οι κυνηγοί φαντασμάτων σε όλο τον κόσμο έχουν αιχμαλωτιστεί από τα γεγονότα σε ένα λύκειο Pocatello στο Αϊντάχο. Πλάνα CCTV δείχνουν έναν πότεργκαϊστ να περιφέρεται στους άδειους διαδρόμους τη νύχτα κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

To λύκειο Pocatello στο Αϊντάχο kai τι κατέγραψε η κάμερα

Μια οντότητα  εθεάθη να κρύβεται σε ένα σχολείο όπου πέθαναν έξι άνθρωποι Οι κυνηγοί φαντασμάτων σε όλο τον κόσμο έχουν αιχμαλωτιστεί από τα γεγονότα σε ένα λύκειο Pocatello στο Αϊντάχο. Πλάνα CCTV δείχνουν έναν πότεργκαϊστ να περιφέρεται στους άδειους διαδρόμους τη νύχτα κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το σχολείο κάποτε καταστράφηκε από πυρκαγιά και έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο χώρο του, συμπεριλαμβανομένου ενός νεαρού αγοριού που πνίγηκε στην πισίνα και παραφυσικά φαινόμενα το ταλαιπωρούσε από καιρό. Οι μαθητές και το προσωπικό έχουν αναφέρει περίεργους θορύβους, φευγαλέους ψιθύρους και υπάρχει μια πάντα παρούσα σκοτεινή σκιά που φαίνεται στο ταβάνι της αίθουσας. Στο απόκοσμο κλιπ, τρεμοπαίζει καθώς τα φώτα σβήνουν και ανάβουν ξανά, ακριβώς πριν μια μυστηριώδης φιγούρα περπατήσει αδιάφορα στο διάδρομο και μπει σε μια από τις τάξεις.

Τα 6 καλύτερα υπερφυσικά περιστατικά!

Το σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Κορκ και το φάντασμα του!

*https://youtu.be/vh99uSI22BU*
Τον Οκτώβριο του 2015, σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Κορκ της Ιρλανδίας με ιστορικό υπερφυσικών περιστατικών καταγράφτηκε βίντεο με αποδεικτικά στοιχεία για το φάντασμά του. Σε έναν φαινομενικά έρημο διάδρομο, τρομακτικά πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης δείχνουν τις κινήσεις ενός άτακτου ή θυμωμένου πνεύματος που αφήνει τους μαθητές και το προσωπικό συγκλονισμένοι. Το Deerpark CBS ιδρύθηκε το 1821, το παλαιότερο σχολείο στο Κορκ. Και τα πνευματικά απομεινάρια κάποιου ή κάτι σκόπευαν να κάνουν ένα χάος όταν δεν υπάρχει κανείς. Τα φώτα αρχίζουν να αναβοσβήνουν πίσω από μια κλειστή πόρτα, τρεμοπαίζουν σαν κάποιος να έκανε συγκόλληση τόξου στις 3 τα ξημερώματα. Στη συνέχεια ακούγεται μια βροντερή σύγκρουση, και μετά ακριβώς στην κάμερα, μια σειρά από βαριά ντουλάπια αρχίζουν να λικνίζονται βίαια μπρος-πίσω. Μια από τις πόρτες των ντουλαπιών ανοίγει με συγκεντρωμένη δύναμη, χαρτιά και βιβλία εκτοξεύονται στο πάτωμα του διαδρόμου. Καθώς τελειώνει το βίντεο, μια πινακίδα «Wet Floor» που έχει μείνει κοντά στον τοίχο χτυπιέται επιθετικά, γλιστρώντας στο πλάι σαν να την κλώτσησε κάποιος. Ενώ αναρωτιέσαι αν θα μπορούσε να είναι περίτεχνη φάρσα, ο διευθυντής του σχολείου Aaron Wolfe είπε ότι Ο διάδρομος όπου συνέβη ήταν έξω από την αίθουσα της θρησκείας. Πρόσθεσε επίσης ότι το συγκεκριμένο τμήμα του κτιρίου ηλικίας 200 ετών είχε μια περίεργη ψύχρα, μια υπερβολική ψυχρότητα που ένιωθαν πιο συχνά οι γυναίκες μέλη του προσωπικού.

Επειδή το ανωτέρω βίντεο περιέχει βίαιες σκηνές αν θέλετε να το δείτε τότε:* Αντιγράψτε τον 🔗 που παραθέτω πιο πάνω και κάντε Paste στο YOU TUBE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.

Η ανακάλυψη της Kayleigh Love

Μια ερευνήτρια παραφυσικών περιστατικών “χτύπησε χρυσό” όταν ένα βίντεο που είχε τραβήξει σε μια εγκαταλελειμμένη μονάδα ψυχικής υγείας της Ουαλίας διέκρινε ένα περίγραμμα που φαινόταν να είναι άνθρωπος. Η Kayleigh Love αστραπιαία έστρεψε την κάμερά της σε έναν άδειο διάδρομο, αλλά στην προσπάθειά της να κάνει μια δεύτερη λήψη, η φιγούρα είχε εξαφανιστεί. Χωρίς να το σκέφτεται τίποτα, η Love πήγε σπίτι και όταν κοίταξε το βίντεο, το στομάχι της γύρισε

 

. Αργότερα επεξεργάστηκε το πλάνα, επιβραδύνοντάς το έτσι ώστε η σκιώδης μορφή με μια γυναικεία χλιδή ήταν πιο αισθητή. Η Kayleigh Love είπε ότι η εικόνα την έκανε να νιώθει άβολα και αγανακτισμένη, παρά την εμπειρία της να διεξάγει έρευνες για υπερφυσικά φαινόμενα. Δεν κατονόμασε το ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου εμφανίστηκε το πνεύμα, αλλά η περιγραφή της ταίριαζε με ψυχιατρική εγκατάσταση του Νοσοκομείου Mid-Wales. Αυτό το ινστιτούτο για τους τρελούς, που βρίσκεται στο Powys, Talgarth, άνοιξε το 1903 και έκλεισε το 1999. Η Love πιστεύει ότι ο μυστηριώδης θεατής είναι το φάντασμα ενός πρώην ασθενή. Κάποιου που πέθανε  σε ένα δωμάτιο σε αυτόν τον διάδρομο.

Τα 6 καλύτερα υπερφυσικά περιστατικά!

Το φάντασμα της La Llorona

Ένα εξίσου αξιόλογο γεγονόςχαρακτηρίζεται επίσης το φάντασμα της La Llorona που τρομοκρατεί τους κατοίκους στην Κολομβία.

Στο βίντεο κλιπ, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια φιγούρα-φάντασμα απαθανατίζεται στο κεντρικό δρόμο και τα αυτοκίνητα διέρχονται από μέσα της κορυφές δέντρων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάποιοι το αποκαλούν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχουν δει ποτέ. Το Βίντεο που αναφέρομαι είναι από 00:00-02:35.Κατα την άποψη μου τα άλλα είναι ψεύτικα.

 

Aριστείδης Ανδρέου-Καίσαρας

MONO για σοβαρά ενδιαφερόμενους παραδίδω μαθήματα Ταρώ στο γραφείο μου Πάρου 15 Αθήνα Τ.Κ.11255.Για περισσότερες πληροφορίεσ καλέστε στο 6944930028

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ