Γιατί πρέπει να διαβάζουμε αύρες (Α’ μέρος) 

Ανέκαθεν οι άνθρωποι ήταν σε θέση να διαβάζουν αύρες! Δεν υπάρχει τίποτα “παραφυσικό” στο Σύμπαν εκτός από την περιορισμένη κατανόησή μας για τη φύση.

To τι νομίζουμε ότι «ξέρουμε» στη Γη, σήμερα, είναι απλώς μια μικρή σταγόνα στον ωκεανό της γνώσης.

Στο μακρινό παρελθόν, οι άνθρωποι θαύμαζαν τα πράγματα που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν και τα αποκαλούσαν «θαύματα». Σύνθετα πνευματικά άτομα  όπως ο Βούδας, ο Χριστός και άλλοι απεικονίζονται με χρυσά φωτοστέφανα, επειδή oi άλλοι άνθρωποι μπορούσαν πραγματικά να διαβάσουν τις αύρες τους.

Στην Αυστραλία-και όχι μόνο- στην περιοχή του Κίμπερλι σώζονται βραχογραφίες 41,000 ετών. που απεικονίζουν ανθρώπους με χρυσά φωτοστέφανα.

c3ff42370a6e4c430501c688ad4649a7

Η φύση μας έχει προικίσει με όλα όσα χρειαζόμαστε για να διαβάζουμετις αύρες. Το μόνο που απαιτείται είναι η γνώση και η εξάσκηση του πώς να χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας, σε συνδυασμό με την συνειδητή μας προσπάθεια.

Αν δεν το προσπαθήσουμε να διαβάσουμε αύρες δεν θα το πετύχουμε ποτέ. Από την άλλη πλευρά, όταν θα  βλέπουμε κάτι θα το ξέρουμε από πρώτο χέρι. Δεν θα χρειάζεται πλέον να βασίζομαστε στο τι μας λένε οι άλλοι. Και θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για να μαθαίνουμε περισσότερα.

Τι είναι λοιπόν η αύρα;

Τα πάντα στο Σύμπαν φαίνεται να είναι απλά μια δόνηση. Κάθε άτομο, κάθε μέρος του  ατόμου, κάθε ηλεκτρόνιο, κάθε στοιχειώδες«σωματίδιο», ακόμα και οι σκέψεις και οι αισθήσεις  είναι απλά δονήσεις!

Ως εκ τούτου, μπορούμε να ορίσουμε την αύρα σαν ένα ηλεκτρικό κύκλωμα στο οποίο έχουμε ως είσοδο διαφορετικές συχνότητες.Κάποιες συχνότητες της εισόδου εμφανίζονται στην έξοδο του κυκλώματος, ενώ κάποιες άλλες όχι.Αυτό μπορούμε να το αποκαλέσουμε ηλεκτροφωτονική δόνηση. Πιστεύω ότι για τους αρχάριους ο ορισμός αυτός είναι επαρκής.

Η πιο σημαντική ιδιότητα της Αύρας φαίνεται να είναι το γεγονός ότι περιέχει πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο.

Η αύρα γύρω από τα έμβια όντα π.χ.άνθρωποι, φυτά  αλλάζει και μερικές φορές μάλιστα πολύ γρήγορα.Αυτό οφείλεται στό γεγονός ότι παράγουν ένα μεγάλο μαγνητικό ενεργειακό πεδίο που μπορεί να γίνει αισθητό. Αισθητή ακόμα και γύρω από το φυσικό σώμα.

Άρα ο καθένας μπορεί να διαβάσει αύρα.Δεν χρειάζεται να είναι medium για να το κάνει.

Η αύρα γύρω από  ένα άψυχο αντικείμενο πέτρες,κρύσταλλα κ.τ.λ  είναι ουσιαστικά σταθερή , αλλά μπορεί να αλλάξει μόνο τη συνειδητή πρόθεση μας.Πραγματικά περιστατικά έχουν παρατηρηθεί από τους επιστήμονες στη Ρωσία, που έχουν χρησιμοποιήσει το φαινόμενο Kirlian waves  για να μελετήσουν αύρες τα τελευταία 50 χρόνια.

phloto-kirlian-waves
Αύρες ανθρώπων και αύρα έμβιου όντος(φύλλο)

Η αύρα γύρω από τους ανθρώπους εν μέρει αποτελείται από ΕΜ (ηλεκτρομαγνητικά κύματα) ακτινοβολίας, που εκτείνονται  από μικροκύματα,υπέρυθρες (IR) σε υπεριώδες φως.Το υπέρυθρο μέρος του φάσματος (η θερμότητα του σώματος) σχετίζεται με τα χαμηλά επίπεδα της λειτουργίας του σώματος μας την δομή του DNA,το μεταβολισμό, την κυκλοφορία του αίματος κ.λπ.),ενώ  η υψηλή συχνότητα το τμήμα UV είναι περισσότερο σχετικό με την συνειδητή μας δραστηριότητα,όπως η σκέψη, δημιουργικότητα,τις προθέσεις, τα συναισθήματα.

Γιατί πρέπει να δούμε αύρες;

Τα χρώματα και η ένταση της αύρας, ειδικά γύρω και πάνω από το κεφάλι έχουν πολύ ειδική σημασία.

Πρέπει να δούμε την αύρα κάποιου για να μπορέσουμε να δούμε τις πραγματικές του σκέψεις πριν τον ακούσουμε να τις εκφράζει.

Κανείς δεν θα μπορεί να σας πει ψέματα. Δεν μπορεί κανείς να κοροϊδέψει την αύρα ή να επινοήσει  αύρα. Η αύρα δείχνει την αληθινή φύση ενός αυόμου και τις προθέσεις του.

Επίσης, η αύρα είναι η πνευματική μας υπογραφή. Όταν δούμε ένα πρόσωπο με μία φωτεινή, καθαρή αύρα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι το πρόσωπο αυτό είναι καλό και πνευματικά προηγμένο ακόμη και αν αυτό δεν το γνωρίζει.

Όταν βλέπετε ένα πρόσωπο με μια  γκρι ή σκούρα αύρα, μπορεί να είστε σχεδόν σίγουροι, ότι έχει ασαφείς προθέσεις, ανεξάρτητα από το πόσο  «όμορφο» ή«καλοντυμένο» φαίνεται να εμφανίζεται.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ελέγξετε την αύρα του κάθε  “ηγέτη”, πνευματικού ή πολιτικού. Ένα τέτοιο πρόσωπο θα πρέπει να έχει μία καθορισμένη λάμψη γύρω από το πρόσωπο του.

Η συμμετοχή σε κόμμα ή θρησκεία που οδηγείται από ανίκανους ανθρώπους χωρίς καλές αύρες είναι πολύ επικίνδυνη για τη συνείδηση σας.

Πού είναι ο κίνδυνος;

Όταν  έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες που θα είναι αποθηκευμένες στη συνείδησή σας δεν θα υπάρχει τίποτα εκεί.

Τότε θα εντάξετε τη ζωή σας με το “κοπάδι” άλλων ανθρώπων. Αυτό που αποκαλούμε «μάζα»!

Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι απαραίτητο να μάθετε εκ νέου τα πάντα από την αρχή.

Οι περισσότερoi ηγέτες έχουν μόνο δύο πράγματα στο μυαλό: Το χρήμα και την εξουσία. Για να ελέγχουν τους ανθρώπους.

Φανταστείτε ότι μπορείτε να δείτε την αύρα τους για τον εαυτό σας.

Φανταστείτε αλλαγές στη Γη αν πολλοί άνθρωποι μπορούσαν να δουν αύρες των ηγετών τους .Να γινόταν η επιλογή τους με βάση τις αύρες τους.

Αύρα και ίαση σωματική και πνευματική

Με την ανάγνωση αύρας είναι δυνατή η διάγνωση ασθενειών στο σώμα πολύ πριν τα σωματικά συμπτώματα γίνουν εμφανή.

Με συνειδητό τον έλεγχο της αύρας σας, μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας πραγματικά.

Ωστόσο, η θεραπεία  του φυσικού σώματος δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με του τι μπορεί να πετύχουμε βλέποντας και διαβάζοντας την πνευματική μας ανάπτυξη και αφυπνίζοντας την συνείδηση μας!

Ο καθένας έχει μια αύρα. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στη Γη έχουν πολύ αδύναμη. Αυτό φαίνεται να είναι μια άμεση συνέπεια της δια βίου υλιστικής στάσης τους.

Με την καταστολή της ανάπτυξης της συνείδησης, καλλιεργούμε το φόβο,το φθόνο,την ζήλια και άλλα παρόμοια συναισθήματα.

Όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι η Αύρα τους είναι στη διάθεση πολλών ανθρώπων τότε θα προσπαθήσουν να την βελτιώσουν. Κατά τη διαδικασία θα γίνουν καλύτεροι και σοφότεροι. Σίγουρα, όλος ο κόσμος θα γίνει πολύ καλύτερος ,αν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να δουν και να διαβάσουν αύρες.

Στο β’ μέρος αυτου του άρθρου θα αναφερθούμε στα χρώματα της Αύρας και στίς ερμηνείες των χρωμάτων

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ