Το Άστρο στην Money Tarot

Το Άστρο στην Money Tarot

Ευρωπαϊκή Ένωση. Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). 2002

Θέματα. 500 ευρώ τύπου 2002. Αρχιτεκτονική περίοδος: 20ος αι. Έργο τέχνης του Robert Kalina της Εθνικής Τράπεζας της Αυστρίας και του Γερμανού γραφίστα Reinhold Gershtetter. Χρονολογία: 2002. Διαστάσεις: 160 x 82 mm. Υλικό: Χαρτί. Υδατογράφημα: Πρόσοψη σύγχρονου κτιρίου του 20ου αιώνα. Η εκτύπωση διανεμήθηκε σε 17 ευρωπαίους τυπογράφους των οποίων ο κωδικός είναι αναγνωρίσιμος από το πρώτο γράμμα του αριθμού που αναγράφεται στο μπροστινό μέρος. Κείμενα στα γαλλικά και ελληνικά.

Εμπροσθόφυλλο: Περιγραφή της πρόσοψης: Στα δεξιά, μια πρόσοψη από γυαλί, σκυρόδεμα και σκελετό από χάλυβα χαρακτηριστικό των σύγχρονων κτιρίων και τοποθετημένη στο κέντρο των 12 αστέρων, έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην επάνω αριστερή γωνία, η ευρωπαϊκή σημαία σε μπλε χρώμα. Τρεις συνδυασμοί υπογραφών σε μπλε από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας: Willem F. Duisenberg (Pick # 7), Jean-Claude Trichet (Pick # 14) ή Mario Draghi (Pick # 19A). Πολυάριθμα χαρακτηριστικά ασφαλείας: υδατογράφημα, λωρίδα αλουμινίου, αλλαγή χρώματος, ιριδίζουσα λωρίδα, επίθεμα αλουμινίου και νήμα ασφαλείας με απομεταλλωμένο 500 EURO.

Οπισθόφυλλο: .  Περιγραφή : Χάρτης της Ευρώπης και των ακόλουθων νησιών: Αζόρες, Κανάρια Νησιά, Γαλλική Γουιάνα, Γουαδελούπη, Μαδέρα, Μαρτινίκα και Ρεϋνιόν. Στην αριστερή πλευρά, καλωδιωτή γέφυρα, το κατάστρωμα της οποίας αναρτάται από τους δύο μνημειώδεις πυλώνες με τεντωμένα χαλύβδινα καλώδια. Η μαύρη αρίθμηση 11 ψηφίων ξεκινά με ένα γράμμα που υποδεικνύει τη χώρα έκδοσης 

Εμπρόσθιακαι οπίσθια όψη πολύχρωμη και κυρίως μωβ.

Ερμηνείες

Οικονομικά

Όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας, το αστέρι σηματοδοτεί ότι η πίστη και η θετικότητα κάποιου θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Ενώ καταβάλλετε δουλειά για το οικονομικό σας μέλλον, φροντίστε επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να εκτιμήσετε και να είστε ευγνώμονες για όσα ήδη έχετε, καθώς αυτό μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για εσάς να συνεχίσετε σε αυτό το μονοπάτι.

Επαγγελματικά

Σε σχέση με τα επαγγελματικά, μείνετε πιστοί στο ότι οι φιλοδοξίες σας θα επιτευχθούν. Αυτό μπορεί να σας δώσει μεγάλη θετικότητα που θα παρατηρήσουν οι άλλοι και μπορεί να σας φέρει τις ευκαιρίες που ελπίζατε. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά ή μια προαγωγή, το αστέρι είναι μια υπενθύμιση για να διατηρήσετε τις ελπίδες σας υψηλές. Εάν έχετε περάσει μια δύσκολη ή αγχωτική περίοδο στη δουλειά πρόσφατα, το αστέρι σηματοδοτεί επίσης μια περίοδο θεραπείας. Αυτή θα πρέπει να είναι μια ήσυχη και γαλήνια περίοδος καθώς αναρρώνετε.

Το Άστρο ανεστραμμένο στην Money Tarot

Οικονομικά

Εάν έχετε δυσκολευτείτε με τα οικονομικά, το Άστρο ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι δεν χάθηκαν όλες οι ελπίδες, αλλά μπορεί να έχετε ήδη εγκαταλείψει. Υπάρχουν πιθανά πράγματα που μπορείτε ακόμα να κάνετε τώρα για να αλλάξετε την κατάστασή σας, αλλά μόνο εάν μπορείτε να συγκεντρώσετε τη θετικότητα για να δείτε τα πράγματα με ένα νέο πρίσμα και να αναλάβετε δράση. Ανοίγοντας την καρδιά σας σε μια πιο θετική προοπτική μπορεί επίσης να ανοίξει τα μάτια σας σε ευκαιρίες.

Επαγγελματικά

Με το Άστρο ανεστραμμένο είναι πιθανό η αρνητικότητα σας να έχει επίδραση στη δουλειά σας. Μπορεί να μην αισθάνεστε πλέον ενθουσιώδεις ή δημιουργικοί, επειδή μπορείτε να δείτε τα πράγματα μόνο με απαισιόδοξο τρόπο. Δεν έχουν εκπληρωθεί οι ελπίδες σας; Έχετε εγκαταλείψει την πίστη ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα; Όταν απελπιζόμαστε, επιδεινώνουμε μια κακή κατάσταση και η θέληση να συνεχίσουμε μπορεί να εξαφανιστεί. Είναι πιθανό ότι αν και τα πράγματα μπορεί να είναι τεταμένα αυτή τη στιγμή, δεν είναι τόσο άσχημο όσο φαίνεται να το θεωρείτε. Μια αλλαγή στην προσέγγιση, την προοπτική ή τη στάση σας μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να σας δώσει κίνητρο να κάνετε θετικές αλλαγές.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ