Το Τέσσερα των Ράβδων στην Money Tarot

ο Τέσσερα των Ράβδων στην Money Tarot/strong>Ελβετικό χαρτονόμισμα 50 φράγκων 1957. Tο χαρτονόμισμα χρονολογείται απο  07-07-1955 αλλά η κυκλοφορία ξεκίνησε από 14-06-1957. Απεικονίζει συγκομιδή μήλου (συμβολίζει τη γονιμότητα)
Το Τέσσερα των Ράβδων στην Money Tarot

Eρμηνείες:

Οικονομικά:

Το Τέσσερα των Ράβδων εδώ όχι μόνο αντιπροσωπεύουν την οικονομική σταθερότητα, αλλά υποδηλώνουν επίσης ότι μπορείτε να ξοδεύετε αυτά τα χρήματα σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αγοράζετε δώρα ή να παίρνετε άτομα που σας ενδιαφέρουν έξω για δείπνα ή ποτά. Αυτές είναι καλές οικονομικές αποφάσεις. Μπορεί να μην αυξάνουν την οικονομική σας περιουσία, αλλά είναι ευεργετικά για τις κοινωνικές σας σχέσεις και έτσι μπορείτε να τα αγκαλιάσετε. Μην υπερβάλλετε σε τίποτα, αλλά όσο ξοδεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο, οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να συμπεριφέρεστε στους γύρω σας.

Επαγγελματικά

Το Τέσσερα των Ράβδων στην Money Tarot  είναι μια σταθερή και κοινωνική κάρτα. Όταν είναι όρθιο, σημαίνει σταθερές και υποστηρικτικές σχέσεις. Αυτή η αίσθηση της κοινότητας ισχύει για το εργασιακό σας περιβάλλον όταν εμφανίζεται σε αυτή τη θέση. Πιθανόν να έχετε κάνει νέους φίλους στη δουλειά ή το κλίμα εκεί να είναι ιδιαίτερα θετικό τον τελευταίο καιρό. Μπορεί επίσης να υπάρξουν εργασιακές συγκεντρώσεις όπως πάρτι γραφείου στο εγγύς μέλλον με στόχο να σας φέρουν πιο κοντά με τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Εάν υπάρχουν, αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να οδηγήσουν σε στενότερους δεσμούς ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας.

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο στην Money Tarot

Οικονομικά:

Μπορεί να παλεύετε ενάντια σε μια κακή οικονομική κατάσταση αν βρείτε τo Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο εδώ. Τα οικονομικά σας προβλήματα πιθανότατα συνδέονται με τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό τα οικογενειακά έξοδα να σας βαραίνουν αυτή τη στιγμή. Ίσως να δυσκολεύεστε ιδιαίτερα να τα βγάλετε πέρα αυτή τη στιγμή λόγω αυτών των απρόβλεπτων δαπανών. Να είστε προσεκτικοί με τους φίλους ή την οικογένεια που ζητούν χρήματα που δεν έχετε την πολυτέλεια να δώσετε. Ρωτήστε αν τα χρήματα είναι απαραίτητα ή απλώς μια επιθυμία από την πλευρά τους. Αν είναι το δεύτερο, σκεφτείτε να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε πρώτα τα οικονομικά σας πριν τους βοηθήσετε.

Επαγγελματικά

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι, η ευχάριστη φύση των πραγμάτων στον εργασιακό τομέα ανατρέπεται. Ως αποτέλεσμα, μπορεί, στη δουλειά, οι σχέσεις σας να είναι υπό πίεση ή να είναι πιο δύσκολο να δημιουργηθούν. Αυτή η δυσκολία μπορεί να ισχύει με μια γενική έννοια στην ατμόσφαιρα του γραφείου σας. Εναλλακτικά, μπορεί να αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη στιγμή ή σημείο έντασης στην εργασία. Για παράδειγμα, μπορεί να πλησιάζουν εκδηλώσεις γραφείου, αλλά πιθανότατα δεν θα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί. Αντί να αυξήσουν τη συντροφικότητα, μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ανησυχίες στο περιβάλλον εργασίας σας, είναι πιθανό η κάρτα να υπογραμμίζει τη γενική κατάσταση του γραφείου σας. Ίσως η ατμόσφαιρα στη δουλειά να είναι σκληρή ή εχθρική. Ανεξάρτητα από αυτό, να περιμένετε πιο αγενείς συμπεριφορές από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε και να τις γνωρίζετε και εσείς.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ