Τροχός στην MONEY TAROT

Γιουγκοσλαβία Τραπεζογραμμάτιο 10 ΔΗΝΑΡΊΩΝ του 1920, που εκδόθηκε από την Narodna Banka Kraljevine Srbov, Hravtov στο Slovencev. Γιουγκοσλαβία – Βασίλειο των Σέρβων, Κροατών και Σλοβένων.

Εμπροσθότυπο: Αλληγορία «Πρόοδος» (άνθρωπος με ρόδα).

Τροχός στην MONEY TAROT

Οπισθότυπο: Τοπίο στα Βαλκάνια.

Τροχός στην MONEY TAROT

Τροχός της Τύχης όρθιος

Τροχός στην MONEY TAROT
Τροχός στην MONEY TAROT

Σε ένα πλαίσιο καριέρας, ο όρθιος Τροχός της Τύχης είναι συνήθως καλός οιωνός και ένδειξη μεγάλων αλλαγών που έρχονται. Αν θέλeτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή σκεφτόσασταν μια αλλαγή σταδιοδρομίας τώρα είναι μια καλή στιγμή να κάνετε την αλλαγή. Το σύμπαν συνωμοτεί για να σε βοηθήσει να φτάσεις τα όνειρά σου, οπότε τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσεις. Εάν είστε ευτυχισμένοι και σταθεροί στην καριέρα σας, ο Τροχός της Τύχης μπορεί ακόμα να είναι ένας δείκτης των αλλαγών που έρχονται. Ακόμα κι αν αυτές οι αλλαγές είναι προκλητικές για εσάς, τελικά θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα, γι’ αυτό αγκαλιάστε την αλλαγή και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οικονομικά, ο Τροχός της Τύχης υποδηλώνει επίσης αλλαγή. Aν αισθάνεστε σταθερά KAI άνετα όσον αφορά τα χρήματα, σας προειδοποιεί να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο .Εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, η όρθια κάρτα Ταρώ του Τροχού της Τύχη ςείναι ένδειξη ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν για εσάς καθώς θα έχετε καλή οικονομική τύχη.

Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Τροχός στην MONEY TAROT

Σε ένα πλαίσιο σταδιοδρομίας, ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος σημαίνει ότι μια καριέρα μένει στάσιμη ή ότι υπάρχει μια περίοδος διακοπής και αβεβαιότητας στην καριέρα σας. Και πάλι, αυτή η κάρτα  μπορεί να δείξει ανεπιθύμητες αλλαγές που έρχονται. Πρέπει να αξιολογήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει για την καριέρα σας και να αναρωτηθείτε με ειλικρίνεια εάν ήταν οι σωστές επιλογές για να σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που θέλετε να πάρετε από τη ζωή. Έχετε αρπάξει τις ευκαιρίες που ήταν διαθέσιμες; Αν όχι, μην επιβαρύνεστε με αυτό. Να ξέρετε ότι οι τρέχουσες αναποδιές σας είναι μόνο προσωρινές. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος και π΄ρτε για να αδράξετε τη στιγμή σας όταν ο Τροχός αρχίζειι να κινείται ανοδικά.

Οικονομικά, μην παίζετε τυχερά παιχνίδια και μην αναλαμβάνετε οικονομικούς κινδύνους όταν ο Τροχός της Τύχης είναι ανεστραμμένος. Εάν αισθάνεστε οικονομικές δυσκολίες, αυτό  σημαίνει ότι έχετε παραμελήσει την αποταμίευση ή δεν δημιουργήσατε ένα δίχτυ οικονομικής ασφάλειας. Οι τρέχουσες δυσκολίες σας δεν θα διαρκέσουν για πάντα, όταν τα οικονομικά σας βελτιωθούν, κουβαλήστε μαζί σας τα μαθήματα από αυτή τη στιγμή.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ