Ο Ύπνος και τα οφέλη του

Ο Ύπνος και τα οφέλη του
Ο Ύπνος και τα οφέλη του

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Οι προβληματισμοί σε σχέση με τις εμπειρίες της ζωής που βιώνουμε δημιουργούν ένα υποσυνείδητο άγχος όταν τιςς θυμόμαστε ενώ ξαπλώνουμε στο κρεβάτι.

Θέματα αισθηματικής φύσεως π.χ. Με απατάει; Θα ξαναγίνει η σχέση μας όοπως παλιότερα;

Θέματα οικονομικής φύσεως π.χ. Θα αποφύγω τον πλειστηριασμό; Θα νοικιάσω το ακίνητο;

Θέματα υγείαςπ.χ Μήπως βλέπουν κάτι οι γιατροί και δεν μου το λένε;

Έτσι στις μέρες μας η συχνότηττα συμπτωμάτων Αλτσχαιμερ είναι πιο πυκνή,τα σημάδια πρόωρης γήρανσης είναι πιο εμφανή ,τα εμφράγματα και το στρες έχουν φτάσει στο αποκορύφωματου;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σοβαρά αγαπητοί φίλοι ποια τα οφέλη του Ύπνου;

1) Βελτίωση της λειτουργίας της μνήμης και κατ’ επέκταση της σκέψης και της μάθησης.

2)Καλύτερη φυσική κατάσταση και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Σίγουρα, ο σωστός ύπνος μας καθιστά λιγότερο ευάλωτους σε λοιμώξεις και άλλες νόσους

3) Διαμόρφωση της διάθεσής μας και της κοινωνικής μας συμπεριφοράς. Όταν κοιμόμαστε, ο εγκέφαλός μας έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να ανακτήσει την καλύτερη δυνατή λειτουργία του και να αποδόσει την επόμενη ημέρα.

4)Μείωση του άγχους.

5)Καθώς ο ύπνος αναζωογονεί τον οργανισμό μας, επηρεάζοντας μια σημαντική ουσία του ανθρώπινου σώματος, τη σεροτονίνη, που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση της συναισθηματικής μας κατάστασης.

Ο Ύπνος και τα οφέλη του

Τι μπορείς να κάνεις γοια να κοιμάσαι καλύτερα 

1)Το σώμα σου διαθέτει έναν μηχανισμό που λέγεται κιρκάδιος ρυθμός: επηρεάζει το μυαλό, το σώμα και τις ορμόνες σου, σου δίνει ‘σήμα’ για να μείνεις ξύπνιος, αλλά και το έναυσμα για να αρχίσεις να χαλαρώνεις. Ο χρόνος που περνάς υπό το φως του ήλιου, κάνοντας για παράδειγμα, μια χαλαρή βόλτα στο διάλειμμα από τη δουλειά σου, σε βοηθάει να βελτιώσεις τη διάρκεια αλλά και την ποιότητα του ύπνου σου.

2) Θα συνεςχίσουμε με τον κιρκάδιο ρυθμό καθώς η έκθεσή σου στο έντονο μπλε φως, αυτό που παράγουν οι οθόνες των smartphones και των υπολογιστών, δυσχεραίνει ανεπανόρθωτα τη ξεκούραση και τον καθημερινό σου ύπνο. Η υπερ-έκθεση στο φως των οθονών, ‘μπερδεύει’ τον εγκέφαλό σου και τον κάνει να νομίζει πως βρίσκεται ακόμα σε συνθήκες πρωινού φωτός.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της μελατονίνης στον οργανισμό σου, μιας ορμόνης που σε βοηθάει να κοιμάσαι βαθιά. Η πιο δραστική μέθοδος καταπολέμησης αυτών των συμπτωμάτων είναι το να κλείνεις το Laptop και το smartphone σου, τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν πέσεις για ύπνο. 

3)Μείωσε τους καφέδες

4) Μην κοιμάσαι το μεσημέρι

5)Μην τρως αργά

Η ΤΑΡΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ !

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πότε η ΤΑΡΏ ΦΤΆΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΌΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗς ΤΗΣ;

ΠΌΤΕ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙς ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΑΡΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 22:30 ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΌΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 03:00-04:00 Aυτό γιατί τότε καθαρίζει η ατμόσφαιρα,υπάρχει απόλυτη σιωπή πράγμα που βοηθά στον διαλογισμό και δεν αποσπάται η προσοχή. Για τους πιο μυημένους καθαρίζει η ατμόσφαιρα εννοείται από τα “δαιμόνια”. Για αυτό και τα μοναστήρια διαβάζουν τον όρθρο 4-5 π.μ

Πολλοί ρωτούν: ” Πόσο τοις εκατό θα βγεί αυτό που λές:” Το 100% κατ εμέ δεν υπάρχει αλλά σίγουρα 99%

Λοιπόν όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε εκμεταλευτείτε την μοναδική ευκαιρία Αυγούστου για να κλείσετε νυκτερινά ωριαία ραντεβου στην τιμή των 59 ευρώ για να σας αποκαλυφθούνν μεγάλες αλήθειες και να σας φύγουν οι όποιες καχυποψίες. 

Επειδή ανέφερα πιο πάνω τα οφέλη του Ύπνου δεν είμαι διατεθειμένος σε σχέση με τον εαυτό μου να τα θυσιάσω στον βωμό του χρήματος. Το κάνω για να σας προσφέρω μια μοναδική εμπειρία για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια που Έτσι λοιπόν η Διαδικασία θά έχει ως εξής:

Kλείνουμε τηλ το ραντεβού και γίνετε η κατάθεση των 59 ευρώ 

Το ωράριο θα είναι από 10:30 -03:30 (5 ραντεβού)

Η Κλήση γίνεται μεσω Viper εκ μερους μου ή μερους σας στο 6948494849

Το ραντεβού είναι αυστηρά ωριαίο .Σε περίπτωση που χρειαστεί περισσότερο χρόνο η πρόβλεψη , Θα συνεχίσουμε σε άλλο ραντεβού σε ημερήσια βάση.

Σε περίπτωση ακύρωσης να υπάρξει ενημέρωση. Αν δεν υπάρξει το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί αλλά σε ημερήσια βάση

Λόγω περιορισμένου χρόνου 5 ωρες και 1μήνας( Αύγουστος) το ίδιο άτομο δεν θα μπορέσει να κλείσει δεύτερο ραντεβού.

Θα συνεχίσουμε τον Σεπτέμβρη αλλά μόνο με 2 νυκτερινά!

Πηγή https://www.vickystrom.gr/h-simasia-tou-bradinou-ypnou-stin%20ygeia-mas?fbclid=IwAR37E9zWt0OGBm4cmY4sxCvnbrm9fcnRLN4gYgOWWmm9GmpGtN_svNFUJ48

Πηγή:https://www.oneman.gr/life/tricks-gia-na-koimasai-kalitera/

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ