Άγγελος Hamied! O Άγγελος των θαυμάτων

Ο άγγελος Hamied είναι ο ένδοξος άγγελος των θαυμάτων.
Photo of Angel Hamied Angel of Miracles by Angel Blessing – Kimberly Marooney

Άγγελος Hamied! O Άγγελος των θαυμάτων. Είναι ο ένδοξος άγγελος των θαυμάτων. Είναι τόσο εκθαμβωτικός καθώς βλέπεις μόνο τα απίστευτα μάτια του που λάμπουν. Καθώς νιώθετε ότι η παρουσία του σας περιβάλλει, ανοίξτε την καρδιά σας για να λάβετε το δώρο της έντονης αγάπης. Ο άγγελος Hamied φέρει την ουσία του Χριστού Φωτός. Ο (Χάμιντ) Hamied  σας παρακολουθεί, περιμένοντας να σας υποδείξει  τις ευκαιρίες ώστε να δημιουργήσει ένα θαύμα στη ζωή σας. Η αποστολή του είναι να πυροδοτήσει τη μνήμη της θεότητας μέσα σας μέσω των παραδειγμάτων του.

 

Καθώς ενώνεστε μαζί του, η λατρεία ανεβαίνει στην καρδιά σας όταν συνειδητοποιήσετε ότι αυτή είναι και η αγάπη σας! απλώς αντανακλά την παρουσία του Αιώνιου Εαυτού σας! Αυτό είναι το θαύμα του μετασχηματισμού σας.

Η προσευχή πρός τον Άγγελο Hamied

“Θεέ μου, είσαι μαζί μου σήμερα στην προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας. Θα με οδηγήσεις να δουλέψω  σε αυτό που αγαπώ και αυτό που έχει αξία. Κατεύθυνε με σε έναν τόπο με ατμόσφαιρα σεβασμού και συνεργασίας, σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

Έρχομαι σε εσένα , καθώς είμαι σε αγωνία προσπαθώντας να βρω απασχόληση. Έχω υποβάλει αίτηση σε πολλές εταιρείες  και πάντοτε μου λένε θα σε ειδοποιήσουμε ή ότι το βιογραφικό μου είναι πλούσιο ή ότι είναι ελλιπές. Έτσι το βιογραφικό μου πηγαίνει από τον ένα στον άλλον.

Θεέ μου!

Ξέρω ότι πρέπει να είμαι συγκεκριμένος στην προσευχή μου και να αναγνωρίζω τον λόγο σας. Είμαι λοιπόν τώρα εδώ, Κύριε, ζητώντας  Σου  να μου στείλεις τον άγγελο  .  για την τέλεια ευκαιρία. Να κάνω αυτό που αγαπώ, Να κάνω ότι μπορώ να κάνω καλά και ότι θα εκπληρώσει τις ανάγκες μου διανοητικά, πνευματικά και οικονομικά. Θα εργαστώ  σε ότι κάνω με απόλυτη αφοσίωση.”

Αμην! Selah!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ