Ο Αρχάγγελος Mumiah: Ο Αρχάγγελος της Αναγέννησης

Ο Mumiah Άγγελος της Αναγέννησης είναι το 72 ο και το τελευταίο όνομα του Θεού.Ο Αρχάγγελος Mumiah: Ο Αρχάγγελος της Αναγέννησης

Archangel Mumiah

Ο Αρχάγγελος Mumiah: Ο Aρχάγγελος της αναγέννησης. Αυτός είναι ο βοηθός των μέντιουμ. Επειδή βελτιώνει την δεκτικότητα, τη διαίσθησή τους και την μυστικιστική εμπειρία. Είναι ο προστάτης των νέων αρχών και των αποφάσεων που οδηγούν σε μεγάλες μεταμορφώσεις.

O Αρχάγγελος Mumiah σας επιτρέπει να καλλιεργήσετε τους σπόρους μιας νέας ζωής. Αυτός είναι ο εκφωνητής του τέλους ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Προσευχόμενοι σε αυτόν καθοδηγούμεθα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε το Νόμο της Μετενσάρκωσης. Πρόκειται για ένα τέλος και μια αναγέννηση. Αυτός μπορεί να μας βοηθήσει να τελειώσουμε κάθε έργο που έχουμε ξεκινήσει.

O Αρχάγγελος Mumiah, Άγγελος της Αναγέννησης μπορεί να Mας βοηθήσει να πετύχουμε κάθε επίτευγμα και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Ο Αρχάγγελος Mumiah, Αρχάγγελος της Αναγέννησης είναι το ένα που χρειαζόμαστε, όταν νιώθουμε φόβο για τις μυστικιστικές εμπειρίες . Αυτός μπορεί να βοηθήσει όποιον έχει έλλειψη γνώσης σχετικά με την μετενσάρκωση. Αυτός μπορεί να σας κάνει να καταλάβετε ότι η ζωή είναι αιώνια. Αυτός μπορεί να θεραπεύσει συμπεριφορές, όπως η απελπισία, η κατάθλιψη, μπλοκαρισμένοι ορίζοντες, την τάση παραίτησης, κλπ. Ο Αρχάγγελος Mumiah, O Αρχάγγελος της Αναγέννησης  θα είναι δίπλα σας όταν αντιμετωπίζετε καταστροφή, κατάρρευση,ή απώλεια των αγαπημένων τους. 

Ο Αρχάγγελος Mumiah: Ο Αρχάγγελος της Αναγέννησης

Ο Αρχάγγελος Mumiah: Ο Αρχάγγελος της Αναγέννησης είναι ο φύλακας άγγελος εκείνων που γεννήθηκαν μεταξύ της 16/3 – και 20/3. Ως εκ τούτου, όσοι γεννήθηκαν κατά την περίοδο αυτή θα είναι εξερευνητές στα μυστικά της φύσης. Θα αγωνίζονται ενάντια στο κακό. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που φέρνουν νέες γνώσεις και νέες ιδέες. Οι άνθρωποι που επηρεάζονται από τον Mumiah Άγγελος της Αναγέννησης, θα βοηθήσουν τους άλλους στην καταπολέμηση της κατάθλιψης. Έχουν μεγάλα όνειρα και δουλεύουν πολύ για να τα υλοποιήσουν. Τα λόγια τους βοηθούν στην προσέλκυση πλούτου στη ζωή τους. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από την επίδραση της Mumiah θα έχουν βαθιά γνώση για το σύμπαν.Το μικρο / μακρόκοσμο.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ