Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών

o ippothw topn jifon
Ο Ιππότης των Ξιφών

Είναι μια πολύ ευπρόσδεκτη κάρτα! Ο Ιππότης των Ξιφών φέρνει γρήγορες αλλαγές . Συνεπώς, αν είστε ήδη σε μια εργασία και θέλετε  να φύγετε από αυτήν, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε το κατάλληλο timing για την αλλαγή των ενεργειών σας έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τις νέες σας προοπτικές.Να είστε προσεκτικοί με τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

 Αισθηματικά: Το Δέκα των Δηναρίων

deka dinarion
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων με επίκεντρο την οικογένεια, δείχνει ότι είστε διατεθειμένοι να κατευθύνετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργεια σας, για την εξασφάλιση της οικογένειά σας.

Να έχει όλα όσα χρειάζεται: Οικονομικά, ασφάλεια και καλή ζωή στο σπίτι. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας και η οικογένειά σας θα έχουν πάντα ό, τι χρειάζονται.

Το Δέκα των Δηναρίων αντανακλά τη μονιμότητα και τη δημιουργία μιας μόνιμης βάσης για την μελλοντική επιτυχία.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων

vasilisa ton rabdon
Η Βασίλισσα των Ράβδων

Η Βασίλισσα των Ράβδων απεικονίζει μια γυναίκα που δίνει καλές συμβουλές και έχει έντονη διορατικότητα και διαίσθηση. Αυτή η γυναίκα έχει μια μεγάλη αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια. και λαμβάνει καθήκον και ευθύνη στο διασκελισμό της.

Η Βασίλισσα των Ράβδων είναι μια κοινωνική, ενεργή και πολυμήχανη γυναίκα που μπορεί να κατευθύνει τις ενέργειές της σε διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ