Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της κάρτας είναι ότι παρουσιάζετε μια σημαντική μείωσή των εσόδων σας. Δουλειές ή συμφωνίες που περιμένετε να κλειστούν ακυρώνονται ή καθυστερούν. Κάποιοι από εσάς κάνετε άσκοπη χρήση χρήματος πετώντας τα κυριολεκτικά έξω από το παράθυρο!
Άλλοι πάλι από εσάς αγοράζετε πράγματα για να εμπνέετε σεβασμό και εντυπωσιάζοντας έτσι τρίτους.

Αισθηματικά: Ο Κόσμος

Ο Κόσμος

Ο Κόσμος υποδηλώνει με βεβαιότητα ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Συνήθως θα δείτε αυτή την κάρτα να εμφανίζεται όταν ένα στάδιο της σχέσης έχει τελειώσει και τα πράγματα είναι έτοιμα να πάρουν μια πιο σοβαρή μορφή.

Σε μια πιο μελλοντική θέση  ο Κόσμος δείχνει το δυναμικό για ανάπτυξη σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Σκεφτείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά από μόνοι σας αυτή τη στιγμή. Είτε αποφασίζετε με τον σύντροφό σας να κάνετε μια αγορά μαζί, είτε αν σκεφτόσαστε για να κάνετε ένα παιδί, τώρα είναι ένας εξαιρετικός χρόνος. 

Οικονομικά: Ο Μάγος

Ο Μάγος

Ο Μάγος είναι παντοδύναμος, φιλόδοξος και αποφασιστικός. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο και χρησιμοποιεί το δικό του τρόπο για να πάρει ότι θέλει .

Είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα. Ότι έχει αποκτήσει μέχρι εκείνη την στιγμή π.χ. χρήμα, γνώσεις, φήμη, προκειμένου να κερδίσει αυτό που θέλει!

Ωστόσο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί η υπέρβαση ορίων μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αυτοσεβασμού!

Συνειδητοποιήστε το τι κάνετε και αν αξίζει ο λόγος για τον οποίο το κάνετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ