Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Τέσσερα των Ξιφών

tessera xifon
Το Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών δείχνει μια περίοδο ανάπαυσης και αποκατάστασης μετά από μια περίοδο προκλήσεων- με την υπόσχεση ότι όταν θα ανακάμψετε-και μετά από  λίγο θα μπορέσετε  να επιστρέψετε ξανά στον αγώνα . Εν τω μεταξύ, το Τέσσερα των Ξιφών σας παροτρύνει – για να μείνετε σιωπηλοί και ανενεργοί. Αυτή είναι η στιγμή να δημιουργήσετε ψυχική δύναμη . Διαλογιστείτε και περάστε το χρόνο σας σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για διαλογισμό . Θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Το Τέσσερα των Ξιφών είναι μια υπενθύμιση ότι μετά από κάθε κρίση και πριν από κάθε νέα πρόκληση, υπάρχει πάντα μια στιγμή χαλάρωσης και περισυλλογής.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη

vasilisa kypelon anestrameni
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη αντιπροσωπεύει ένα συναισθηματικό ναυάγιο που μπορεί να οδηγηθεί σε χειραγώγηση και εκδικητική συμπεριφορά. Οι εναλλαγές της διάθεσης σας. σας κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

vasilias tn rabdon anestrammenos
Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Ράβδων είναι μια ένδειξη ότι είστε πολύ οραματιστές και προσανατολισμένοι. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά, επειδή είστε πολύ σαφείς σχετικά με τις  μελλοντικές κατευθύνσεις  σας και πώς θα φτάσετε εκεί. Να μην χάνετε το χρόνο σας σε δραστηριότητες ή σχέσεις που πιστεύετε ότι δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Μην πηγαίνετε  με τη ροή των πράγματων. Αντίθετα  προτιμήστε να ξεκινήσετε μια ισχυρή και άμεση πορεία δράσης.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων σας υπενθυμίζει να οδηγήσετε  τη ζωή σας  με πρόθεση,  όραμα και μακροπρόθεσμες προοπτικές. Να ξέρετε ότι ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε προβλήματα  αυτό είναι τώρα μόνο ένα μέρος του ταξιδιού σας που θα σας οδηγήσει σε κάτι πολύ πιο θετικό. Μείνετε επικεντρωμένοι στους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ