Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά : Ο Τροχός της Τύχης

TROXOS THS TYXIS
O Τροχός της Τύχης

Ο Τροχός της Τύχης σας συμβουλεύει να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων. Φυσικές κινήσεις, πνευματικές αφυπνίσεις, ή δραματικά μεταβαλλόμενες κοινωνικές τάσεις θα μπορούσαν να προκύψουν τώρα. Δεχθεί αυτές τις μεταμορφώσεις.

Παρακολουθήσατε ξανά στο παρελθόν το γύρισμα του Τροχού και προστατευτήκατε. Μάθατε πολλά. Τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε τι πρέπει να απορροφήσετε γρήγορα για να σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει συνήθως κατήφεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να δίνει έμφαση στην κατάθλιψη.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων μπορεί να αναδεικνύει μια κατάσταση όπου μπορεί να το έχετε παρακάνει στην κοινωνική σκηνή και τώρα αισθάνεστε συναισθηματικά καμμένοι. Μερικές φορές υπάρχουν πάρα πολλές απαιτήσεις σε σχέση με το χρόνο σας. Ίσως θα πρέπει να ξεκουραστείτε για λίγο και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Λίγο πιο νωρίς στο κρεβάτι την νύχτα και μια πιο υγιεινή διατροφή θα μπορούσε να κάνει όλη τη διαφορά.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει επίσης ότι μπορεί να ζείτε ακόμα μέσα σε μία σχέση η οποία έχει χάσει το “zing “.Έχει  βαλτώσει! Μπορεί να επιτρέψατε στον εαυτό σας να επιδοθεί σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις για μια πολύ ιδεαλιστική απεικόνιση της ζωής. 

Οικονομικά: Η  Βασίλισσα των Δηναρίων

VASILISSA TON DINARION
Η Βασίλισσα των Δηναρίων

 

Η  Βασίλισσα των Δηναρίων απαιτεί εκ νέου nα αξιολογήσετε την κατάστασή σας για να λάβετε κάποια μηνύματα.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων είναι αυτή, που αυτή τη στιγμή σας κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Μπορεί ακόμα να είστε εσείς η Βασίλισσα των Δηναρίων και να  παρέχετε την βοήθεια σας σε τρίτο πρόσωπο.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ