Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος

o basilias ton xifon anestrammenos
O Bασιλιάς των ξιφών ανεστραμμένος

 

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος  συνήθως αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό, δογματικό άνθρωπο. Αυτός δεν είναι ιδιαίτερα ανοικτός σε νέους τρόπους του να κάνει πράγματα. Μερικές φορές το καλύτερο που μπορείτε να ελπίζετε με ένα τέτοιο άτομο είναι ο συμβιβασμός.Διαφορετικά θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος  λέει πως αν ψάχνετε για δουλειά,ένας άνδρας, πιθανόν να έχει σκούρα μαλλιά και το στερεότυπο «άνθρωπος του ανθρώπου» μπορεί να να σας προσλάβει, αλλά θα πρέπει να τον εντυπωσιάσετε σε κάθε επίπεδο για να πάρετε την δουλειά.

Αισθηματικά: Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

TO DEKA TON DINARION ANESTRAMMENO
Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

 

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο αναφέρεται συχνά στην δυσαρμονία για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Ωστόσο, τα οικονομικά ζητήματα είναι εκείνα που κατά πάσα πιθανότητα προκαλούν πολλές διαμάχες. Ειδικά αν έχει υπάρξει μια απότομη πτώση στο βιοτικό επίπεδο.

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο  είναι πολύ υλιστικό όσον αφορά την σχέση σας και έχει συναισθηματικά παγώσει.

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αυτήν την στιγμή είστε οικονομικά ανασφαλείς και η σχέση σας υφίσταται τώρα τεράστια πίεση.  Μπορεί να σημάνει και το τέλος της σχέσης ή του γάμου σας, καθώς βλέπουμε την πτώση μιας οικογένειας.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

O I9POTHW TON KYPELON ANESTRAMENOS
Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

 

Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε κουρασμένοι από εργασίες κουρασμένοι στο να ανησυχείτε για τα χρήματα, κουρασμένοι από όλα όταν ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος. Αυτό δεν θα διαρκέσει, αλλά μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας από τα οικονομικά ζητήματα.  Κρατήστε μια σταθερή προοπτική.
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ