Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: O Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος 

ASSOS TON RABDON ANESTRAMMENOS
O Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

O Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι προσπαθείτε να αποφύγετε την αλλαγή του ή την έναρξη κάποιων νέων πραγμάτων. Μπορεί μερικοί να προτιμήσετε να κρατήσετε τα πράγματα ως έχουν και δεν βλέπετε την ανάγκη για οτιδήποτε νέο ή ριζοσπαστικό στην ζωή σας . Η έλλειψη αυθορμητισμού και της διασκέδασης μπορεί να σας καθιστά υποτονικούς και απαθείς. Δεν υπάρχει καμία σπίθα μέσα σας. Δεν πιστεύετε στην μαγεία ή την τύχη. Αυτή η κάρτα μπορεί να τονίζει την ανάγκη να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας. Διατηρείστε τη προσοχή, τη αποφασιστικότητα και τη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε πλήρως σε ότι κάνετε. Να μπείτε στον αγώνα και να τον κερδίσετε. Θα πρέπει να κυριαρχήσετε και να νικήσετε τους ανταγωνιστές. Θα πρέπει να καλλιεργήσετε την ικανότητα του να αντέχετε στις κακουχίες του τι απαιτείται.

Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος  υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο  αυτήν την περίοδο να κρατήσετε την προσοχή σας σε ένα στόχο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για σας .

Αισθηματικά: O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος 

ippotis jifon anestrammenos
Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος μπορεί να είναι ένα άτομο ψυχρό και συναισθηματικά απόμακρο. Ένα άτομο που ορμά απερίσκεπτα σε νέα εγχειρήματα, χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες. Μπορεί επίσης να είναι κάποιο δικό σας άτομο που να απαιτεί την διαρκή σας προσοχή, να είναι αγενής ή να μην δέχεται την άρνηση σας. Σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο υποδηλώνει ότι κάποιος είναι τόσο δεσποτικός απέναντι σας που δεν σας αφήνει να εκφράσετε τις απόψεις σας.

Οικονομικά: Το Τρία των Ράβδων 

to ria ton rabdon
Το Τρία των Ράβδων

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να καταλάβετε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν υπό την επίδραση αυτής της κάρτας, καθώς τα πράγματα στην ζωή αρχίζουν να εξελίσσονται ευνοϊκότερα τώρα. Ωστόσο, δώστε προσοχή ακόμα και στα πιο πεζά θέματα της ημέρας διότι θα χρειαστούν ακόμη αντιμετώπιση.

Το Τρία των Ράβδων  φέρνει καλά νέα, καθώς αντιπροσωπεύει την πληρότητα, την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα. Είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε μια εποχή όπου το δυναμικό σας για την παραγωγικότητα και νέα επιτεύγματα είναι πολύ ευνοϊκή

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ