Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των  Κυπέλλων σας φανερώνει τη δυνατότητα αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε μια δουλειά, καριέρα, σύντροφο, την οικογένεια, το σπίτι ή ακόμα και τη χώρα που βρίσκεστε  για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας σε όποιο τομέα της ζωής σας, πείτε αντίο και  προχωρήστε. Το Οκτώ των Κυπέλλων μπορεί να εμφανιστεί όταν έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας. Μπορεί να έχετε χάσει κάτι ή κάποιον με ιδιαίτερη αξία για εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε αμηχανία ή φόβο ως προς το τι θα προκύψει στη συνέχεια.

Αισθηματικά: Άσσος Ξιφών ανεστραμμένος

o assos tvn xifon anestrammenos
Ο Άσσος των Ξιφών

Σήμερα απαιτείται μεγάλη προσοχή εκ μέρους γιατί κάποιοι θα δεχθείτε χτυπήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Μπερδέματα και κυρίως συναισθηματική στέρηση μπορεί να οδηγήσουν σήμερα είτε εσάς είτε τον σύντροφο σας σε ξεσπάσματα  βίας.

Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι για σήμερα είναι εμφανές όσο ποτέ άλλοτε το γεγονός ότι καλομαθαίνοντας τους άλλους σε υπερβολικό βαθμό, οδηγείτε εαυτούς στην καταστροφή. 

Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος σας συμβουλεύει να μην υποχωρήσετε πλέον ούτε ένα βήμα από την θέση που βρισκόσαστε τώρα.

Οικονομικά: Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

ENNIA ΧΙΦΟΝ ANESTRAMMENO
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι πολλοί από εσάς που εργαστήκατε μέσα σε μία περίοδο ανησυχίας και κατάθλιψης έχετε αρχίσει να ανακάμπτετε. Μπορεί να συνειδητοποιήσατε πρόσφατα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φανταζόσασταν .Μπορείτε να αρχίσετε να χαλαρώνετε και φροντίστε να ηρεμήσετε τον εαυτό σας από περασμένες τρομακτικές καταστάσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ