Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο 

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε μια πραγματική ανάγκη να πιστέψετε  στον εαυτό σας τώρα, την ανοιχτή σύγκρουση και τον ανταγωνισμό. Συνήθως αυτό είναι στον τομέα  καριέρα / δουλειά.

Να θυμάστε ότι όταν έρχετε αυτή η κάρτα ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, θα πρέπει να είστε διστακτικοί και να μην  προκαλέσετε κλιμάκωση της κρίσης ή να πάρετε μέτρα ώστε οι όποιες δυσάρεστες συνέπειες να μην διαιωνίζονται μέσα στο χρόνο.

 Να μην παίρνετε  βιαστικές αποφάσεις. Δεν έχει σημασία το πόσο θυμωμένοι μπορεί να είστε. Ότι απόφαση και αν είναι να την πάρετε πάρτε την μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οχι τώρα!

Αισθηματικά: Ο Διάβολος

Ο Διάβολος

Ο Διάβολος μπορεί να σημαίνει πως αισθάνεστε ότι δεν ελέγχετε τις περιστάσεις. Αιτία είναι οι άκαιρες πράξεις σας, ή η απόλυτη απραξία σας.

Η κάρτα του Διαβόλου μας φανερώνει ότι τα προβλήματα που σας απασχολούν θα αρχίσουν να επιλύονται μόνο όταν αποφασίσετε να αρχίσετε να επαναφέρετε στην ζωή σας τις παλιές χαμένες ισορροπίες. Τα θέματα που αφορούν συναισθήματα, όπως η συμπεριφορά σε μία σχέση ή έχετε ψυχολογικά παραιτηθεί, παραμελώντας τον εαυτό σας. Οφείλετε να αναλάβετε σιγά-σιγά δράση για να φέρετε ξανά στη ζωή σας τη χαρά της δημιουργίας.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη 

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη επισημαίνει ότι σήμερα λόγω συναισθηματικής φόρτισης θα αλλοιωθεί η αντίληψή σας. Θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια να σκεφτείτε λογικά για να δείτε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Πρέπει να είστε αντικειμενικοί και ήρεμοι για να αξιολογήσετε την επόμενη κίνησή σας.

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη δείχνει ομοίως ότι οι σχέσεις περιβάλλονται από ένα θολό τοπίο. Θα χρειαστεί άμεσα να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να μην βρεθείτε ξαφνικά σε άβολες περιστάσεις.

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη  υποδηλώνει επίσης ότι πρέπει να εξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση με μεγάλη προσοχή. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ