Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Η Αυτοκράτειρα

Η Αυτοκράτειρα

Η σημαντική ερμηνεία της Αυτοκράτειρας είναι ότι μπορείτε να προχωρήσετε με απόλυτη βεβαιότητα στο ότι κάνετε ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο φαίνεται. Τα οικονομικά πολλών φαίνεται να ανθίζουν ενώ δεν θα είναι λίγοι οι του ζωδίου σας που θα αρχίσετε να κατακλύζεστε από μια φυσική ενέργεια!

Η Αυτοκράτειρα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την εξέλιξη όλων των πραγμάτων, σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Στην πραγματικότητα, η ζωή σας μπορεί να αρχίσει να παίρνει μια πολύ ευχάριστη κατεύθυνση. 

Αισθηματικά: Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

O Κρεμασμένος ανεστραμμένος υποδηλώνει κάποιον που είναι πρόθυμος να θυματοποιήσει τον εαυτό του για να επιτύχει έναν υψηλότερο στόχο. O Κρεμασμένος ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει την προθυμία να εγκαταλείψετε τους πειρασμούς της άμεσης ικανοποίησης για ένα ανώτερο σκοπό, και να πετύχετε τους σκοπούς που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Είστε  σαν το απόλυτο μάρτυρα! Θέτετε το προσωπικό σας συμφέρον  κατά μέρος και  σταματάτε τις προσωπικές σας ανάγκες  για το γενικότερο καλό, ή για το καλό τρίτων που αγαπάτε  Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστεί αξιολογήσετε τους λόγους για τους οποίους δίνετε πάρα πολλά για τους άλλους εις βάρος της δικής σας ψυχικής και πνευματική ευεξίας.

 

Οικονομικά: Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Στα οικονομικά μπορεί να έχετε κολλήσει σε ιδέες του παρελθόντος και να έχετε άκαμπτες πεποιθήσεις. Δεν θέλετε να υλοποιήσετε νέες ιδέες ,πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση την εξελικτική σας πορεία.

Ώρα να ξεφύγετε και να βρείτε κάτι άλλο, κάπου αλλού πού θα ενθαρρύνει την ελευθερία της σκέψης σας!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ