Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος

VALES XIFON ANESTRAMENOW
Ο Βαλές των ξιφών ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι σήμερα πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Κατά πάσα πιθανότητα τρίτα άτομα να επιχειρήσουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και φασαρίες. Τα άτομα αυτά μπορεί να παρουσιάζουν εαυτούς ότι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για την “πάρτη ” τους.

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς στερείστε φαντασίας ,επειδή βλέπετε ότι οι όποιες ελπίδες σας και επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

bales dinarion anestrammenos
Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος δείχνει ότι μια σχέση σας έχει κουράσει. ότι δεν τραβάει άλλο. Αυτό σημαίνει ότι ένα διάλλειμα ίσως είναι αναγκαίο αυτήν την στιγμή. Ίσως κάποιο επεισόδιο υπήρξε αρκετά σημαντικό ώστε ορισμένοι από εσάς να μην θέλετε να σκέφτεστε την σχέση πρός το παρόν.

Η αποτυχία οποιουδήποτε αισθηματικού σχεδίου μπορεί επίσης να εκπροσωπείται από τον Βαλέ των Δηναρίων ανεστραμμένο. Επιπλέον, για τα συναισθήματα, δείχνει ένα πάγωμα. 

Οικονομικά: Το Πέντε των Δηναρίων

PENTE TVN DHNARION
Πέντε των Δηναρίων

Το Πέντε των Δηναρίων επισημαίνεται συνήθως σε μια εποχή οικονομικής διαμάχης, φτώχειας και αντιξοότητων. Υποδηλώνει ότι έχετε υποστεί μια σημαντική οικονομική απώλεια. Αυτή η κάρτα δείχνει τα πολλά πρόσωπα της υλικής ατυχίας και της  έλλειψης αγαθών , συμπεριλαμβανομένων ( την απώλεια των κεφαλαίων,  την γενική φτώχεια, την ασθένεια,  την ανεργία, και τη  μοναξιά). Αν έχετε υποστεί μια απώλεια, να ξέρετε  ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Υπάρχει πάντα μια λύση σε κάθε  διέξοδο. Έτσι αν ανοίξετε τα μάτια σας θα πάτε σε αυτήν. Αν πάλι  κλείσετε τα μάτια σας το εσωτερικό σας φως θα σας καθοδηγήσει!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ