Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

o ierophantis anestramennos
Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος

Ο Ιεροφάντης ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αισθάνεστε περιορισμένοι  από τη δομή και τους κανόνες. Ως εκ τούτου, έχετε χάσει μια μεγάλη ευελιξία και τον έλεγχο της ζωή σας. Έχετε μια ισχυρή επιθυμία να  εναντιωθείτε και να απελευθερωθείτε από τους όποιους συμβατικούς όρους και κανόνες. Αντιμετωπίζετε τον πειρασμό για να λειτουργήσετε με  ανορθόδοξους τρόπους και να κάνετε κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σας ή είναι πέρα από τις κοινωνικές δομές.

 

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη

vasilisa kypelon anestrameni
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  αντιπροσωπεύει καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν σωστά. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική βλάβη ή ότι έχει η ίδια πληγεί συναισθηματικά. Ενίοτε μπορεί να είναι πολύ συνεσταλμένη ή ακόμη και να επιθυμεί να περνά  απαρατήρητη.

Οικονομικά: Ο Ήλιος

O HLIOS
Ο Ήλιος

Πολλοί από εσάς έχετε μια έμφυτη αίσθηση της εμπιστοσύνης τώρα. Η ζωή είναι καλή, ο Ήλιος λάμπει και εσείς είστε στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας.

Αν είχατε ή έχετε μια δύσκολη περίοδο, ο Ήλιος σας φέρνει το μήνυμα που περιμένατε. Ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα!

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ