Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Ο Τροχός

TROXOS THS TYXIS
O Τροχός της Τύχης

Συνήθως  ο Τροχός της Τύχης  σε θέματα εργασίας είναι ένας υπαινιγμός καλής τύχης και θετικών ενεργειών που σας περιβάλλουν αυτή τη στιγμή. Οι εργασίες και τα οικονομικά θα είναι αλληλένδετα  και δεν θα υπάρξει ανάγκη να γίνουν δραστικές αλλαγές. Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συνεχίσετε με αυτό που κάνετε τώρα και να βεβαιωθείτε ότι αν οι επερχόμενες ευκαιρίες  θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν υπό τις παρούσες καταστάσεις. Η τύχη είναι στο πλευρό σας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον αστάθμητο παράγοντα.

Αισθηματικά: Δέκα των Δηναρίων

deka dinarion
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων  για αρκετούς από εσάς σήμερα φανερώνει πως θα έχετε τη χαρά παρέχετε υλικά αγαθά, όπου νομίζετε και αγαπάτε.  Λόγω έστω μικρής οικονομικής άνεσης, βοηθάτε και προσφέρετε στους οικείους σας. Αυτή η προσφορά σάς κάνει να νιώθετε πληρότητα και ευτυχία. Εκείνοι με την σειρά τους σας δείχνουν ευγνωμοσύνη και βλέπετε την ικανοποίηση στο βλέμμα τους και αυτό σας κάνει περισσότερο δοτικούς. Η συναισθηματική συμπαράστασή σας είναι ακόμα πιο επωφελής. Τα επαγγελματικά σας και η υγεία σας, βαίνουν καλώς.

Οικονομικά: Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΝ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟ
Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Όταν πρόκειται για χρήματα, το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο συμβολίζει τον “πίθο των Δαναίδων “Δουλεύετε σκληρά αλλά χρυσάφι πιάνετε και χώμα γίνετε. Δεν υποδηλώνει μια εποχή ευημερίας για σας. Προπαθήστε να δείτε που είστε λάθος!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ