Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

 
vasilias tn rabdon anestrammenos
Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Αυτοκράτορας των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά. Πιθανότατα να υπάρξει προσέγγιση από άτομο που θα θελήσει να σας χειραγωγήσει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Ως αντανάκλαση του εαυτού σας, ο Αυτοκράτορας των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι βάλατε στόχους πέρα από τις δυνατότητες σας. Ως εκ τούτου, μπορεί να δυσκολευτείτε ως προς την επίτευξη τους ή να καταλήξετε σε αποτυχία.

Ρυθμίστε πιο ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό σας και να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα, ούτε να ικανοποιεί τους πάντες.

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

TESERA KYPELON ANESTRAMENO
Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι το αίσθημα της πλήξης έχει εξαφανιστεί και έτσι οι δύο εραστές απολαμβάνουν και πάλι την σχέση τους.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις, νέα ενδιαφέροντα.

Οικονομικά: Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

troxos ths tyxhs anestrammenos
O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Η κακοτυχία που αντιμετωπίζετε μπορεί να είναι  αποτέλεσμα κακών αποφάσεων που πήρατε στο παρελθόν. Σκεφτείτε τι ενέργειες κάνατε και κατά πόσο αυτές μπορεί να συνέβαλαν στις παρούσες συνθήκες σας. 

Παρά τις όποιες οπισθοδρομήσεις, πρέπει να έχετε διδαχτεί από τον κύκλο ζωής ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο και πρέπει να είστε  προετοιμασμένοι για τυχόν σκαμπανεβάσματα στο μέλλον. O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος σας προειδοποιεί να αναλάβετε  τις ευθύνες σας για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές σας καταστάσεις. Αναζητήσετε τρόπους που μπορεί να δημιουργήσουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ