Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Η Δύναμη

Η Δύναμη

Σε μια ανάγνωση Ταρω,  η Δύναμη σας προσφέρει την ελπίδα της σύνδεσης με τους  δύο κόσμους εσωτερικούς και εξωτερικούς . Σας ζητά να βρείτε  την εμπιστοσύνη στο εαυτό σας  και να τον παρουσιάσετε στον κόσμο  ισχυρό, διεκδικητικό, και επίμονο. Εάν αισθάνεστε συναισθηματικά εξαντλημένοι  ή κάρτα  της δύναμης σας λέει, “Τα πράγματα πρόκειται να πάνε καλύτερα! Θα έχω την ευκαιρία να βρω τη δύναμη μέσα μου και μέσα από άλλους για να μπορέσω να συνεχίσω! “ Όταν η Δύναμη εμφανίζεται σε μια ανάγνωση Ταρω, υποδηλώνει ότι έχετε αρκετή δύναμη και φοβερές  αντοχές !

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

 Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος δείχνει συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Δεν υπάρχει αγάπη, καμία σύνδεση. Ίσως η συντριβή σας να οφείλεται στο γεγονός οτι απορρίψατε συμβουλές τρίτων. Ότι σε μια ημερομηνία που κάποτε είχε μεγάλη σημασία για εσάς αισθάνεστε μόνο, ενώ βλέπετε άλλους γύρω σας ευτυχισμένους. 

Αλλά όταν κοιτάς την ευρύτερη άποψη, βρίσκεις τρόπους να ξεφύγεις  και να μην το δεις τόσο αρνητικό. Ένας  Άσσος σημαίνει μια αρχή. Ανεστραμμένος, είναι ένας άσσος που  είναι μια αρχή που φαίνεται δύσκολη ή το τέλος μιας δύσκολης φάσης.

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος δείχνει το συναισθηματικό αντίκτυπο μιας μετάβασης που δεν ήταν η αναμενόμενη.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Όταν πρόκειται για το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο σε σχέση με τα οικονομικά σας, δείχνει ότι δεν θα λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε ή θα απορριφθεί το αίτημα σας για δάνειο. 

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να είναι οποιαδήποτε απώλεια από έναν τραπεζική λογαριασμό την απώλεια πιστωτικής κάρτας, ή την απώλεια χρημάτων παίζοντας συνεχώς σε τυχερά παιχνίδια  .

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί επίσης το γεγονός ότι δεν είναι ώρα για διάλειμμα αλλά πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ