Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Πέντε των Ράβδων 

pente ton ravdon
Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων μερικές φορές  αναδεικνύει κάποιον που έχει την τάση να δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις. Αυτό το άτομο είναι επιρρεπές σε συγκρούσεις του αρέσει να παρουσιάζει επιχειρήματα στις δικές του απόψεις . Δεν έχει σημασία για το ποια είναι η γνώμη σας! Με  τους πάντες είναι  αντίθετος και  είναι συνεχώς  στην επίθεση.

Καθαρό “πνεύμα αντιλογίας” μόλις ανοίξετε το στόμα σας. Δεν πρέπει να τον αφήσετε  να μιλήσει και να σας κάνει να νοιώθετε  υποτιμημένοι! Υψώστε το ανάστημά σας και  προετοιμαστείτε για να υπεράσπιση του εαυτού σας.

Θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ένας άξιος αντίπαλος.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Κυπέλλων 

Το Πέντε των Κυπέλλων

Το Πέντε των Κυπέλλων  συχνά  αναφέρετε σε  άτομα που έχουν παγιδευτεί στο παρελθόν. Δεν μπορούν να προχωρήσουν, αγνοώντας τις  νέες ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Πικρές αναμνήσεις από το παρελθόν συνεχίζουν να  τους ενοχλούν, και συχνά αποδίδουν ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης των πράξεων τους  στον εαυτό τους.

Για κάποιους φαίνεται ότι δεν υπάρχει διέξοδος από αυτή την κατάσταση, αλλά η Ταρω δείχνει πάντα  προβλήματα από τη μια πλευρά και  λύσεις από την άλλη.

Η ικανότητα της συγχώρεσης προκειμένου  να ανακάμψετε  μετά από  συναισθηματική απώλεια είναι απαραίτητη.

Οικονομικά: Η Μεγάλη Ιέρεια

Η Μεγάλη Ιέρεια

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι η κάρτα του μυστηρίου, της ακινησίας και της παθητικότητας. Τώρα δεν είναι ώρα για δράση . Αντί αυτού η Μεγάλη Ιέρεια δείχνει ότι προς το παρόν θα πρέπει να υποχωρήσετε από  όλες τις καταστάσεις που σας απασχολούν και όλους τους εξωτερικούς παράγοντες πού σας  αποσπούν την  προσοχή, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να προβληματιστείτε σχετικά με κάποιες άλλες  πτυχές που σας διέφευγαν μέχρι τώρα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ