Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Δυστυχώς, το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο συμβολίζει την αποτυχία: Δεν θα κερδίσετε. Δεν θα πετύχετε, επειδή οι προσπάθειές σας δεν ήταν αρκετά καλές.  Μπορεί να  υπάρχει αποτυχία, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης ή κακών ικανοτήτων ηγεσίας. Ίσως αποκαλυφθείτε ή ακόμα και να αποκαλυφθεί ένας αναποτελεσματικός ηγέτης. Ίσως είναι καιρός να το παραδεχτείτε και να δώσετε το ρόλο σε κάποιον πιο ικανό. Μπορεί να είστε πολύ πιο άνετοι και επιτυχημένοι στα παρασκήνκια παρά επί της σκηνής.

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει χαμηλή αυτοπεποίθηση, χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μπορεί να ονειρεύεστε την επιτυχία, αλλά είστε πολύ ανασφαλείς στον εαυτό σας για να το πάρετε ή να το διεκδικήσετε. 

Αισθηματικά: Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Τo Τέσσερα των Ράβδων  ανεστραμμένο δείχνει ότι υπάρχει μια έλλειψη αρμονίας στο σπίτι σας. Μπορεί να υπάρχουν οικογενειακές εντάσεις. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση στα δικά σας προβλήματα παρατηρώντας τις ανησυχίες άλλων ανθρώπων σε προβλήματα σχέσης.

Σε μια ανάγνωση αισθηματικών, το Τέσσερα των  Ράβδων ανεστραμμένο αναφέρετε σε αυτούς που δεν ψάχνουν για μια μακροχρόνια σχέση, αλλά είναι πρόθυμοι να επενδύσουν σε αυτό που βρίσκουν προς το παρόν.

Οικονομικά: Το Άστέρι ανεστραμμένο

Το Άστέρι ανεστραμμένο

Το Άστέρι ανεστραμμένο είναι χαρτί που υποδηλώνει μιζέρια.Τα οικονομικά σας δεν εξελίχθηκαν όπως το περιμένατε.  Παρατηρήστε νέες σημαντικές ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Το Άστέρι αν και ανεστραμμένο ως η μοναδική μεταφυσική κάρτα της Ταρώ σας λέει ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Απλά χρειάζετε υπομονή,επιμονή και προσοχή στο τώρα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ