Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: To Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

tessera ton rabdon anestrammeno
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο σε θέματα εργασιακά σας προτείνει να ρισκάρετε πράγματα, αφήνοντας πίσω σας μια ασφαλή δουλειά για κάτι που δεν έχει σταθερότητα. Ίσως κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Την σύμβαση μιας βραχυπρόθεσμης απασχόλησης. Η δουλειά σας μπορεί να συνεπάγεται σημαντικά ταξίδια, καθιστώντας αδύνατη την εγκατάστασή σας οπουδήποτε.

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο σε ένα περιβάλλον σταδιοδρομίας δείχνει μια ομάδα που δεν εργάζεται μαζί. Αντ ‘αυτού, ανταγωνίζονται ο ένας εναντίον του άλλου. Η ανταγωνιστικότητα και η έλλειψη υποστήριξης από τους συναδέλφους σας, σας αφήνει αποξενωμένους και απομονωμένους. Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα σε μια νέα επιχείρηση, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.  Δώσετε λίγο χρόνο πριν πάρετε τις όποιες αποφάσεις. 

Αισθηματικά: Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

H DIKAIOSYNH ANESTRAMMENH
Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι αυτήν την εβδομάδα βρίσκεστε αντιμέτωποι με πολλά διλήμματα. Πιστεύετε ότι σας αξίζει η αληθινή αγάπη;
Εκτιμούν τον εαυτό σας και την αξία σας; Μήπως βάζετε την καρδιά σας σε ένα ασημένιο δίσκο και την προσφέρετε σε άλλους, όταν οι τελευταίοι έχουν συνηθίσει να τρώνε σε χάρτινα πιάτα;
Είστε σε θέση να παραμείνετε γειωμένοι, όταν θα συναντήσετε κάτι νέο και συναρπαστικό;
Ξέρετε ποιοι είναι οι στόχοι σας; Αν ναι, κατά πόσο μπορείτε να επιμείνετε σε αυτούς;

Οικονομικά: Ο Κόσμος ανεστραμμένος

O KOSMOS ANESTRAMMENOS
Ο Κόσμος ανεστραμμένος

Όταν ο Κόσμος  αντιστρέφετε υποδηλώνει ότι προς το παρόν τα πράγματα δεν εξελίσσονται με του ρυθμούς που επιθυμείτε. Ωστόσο, ο Κόσμος και τα σύμβολα του απείρου είναι για να σας υπενθυμίσουν ότι θα υπάρξει άλλη μια ευκαιρία στο μέλλον, έτσι ώστε μαθαίνοντας από την τωρινή εμπειρία  να την  χρησιμοποιήσετε  για να βελτιώσετε τις αποδόσεις σας την επόμενη φορά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ