Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: To Πέντε των Ράβδων

pente ton ravdon
Πέντε των Ράβδων

To  Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει ότι υπάρχει μια μορφή σύγκρουσης στη ζωή κάποιου. Αυτό μπορεί να είναι μια υπάρχουσα σύγκρουση ή κάτι που “παίζεται” στο παρασκήνιο.  Μπορεί επίσης να απεικονίζει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία. π.χ. μια κατάσταση όπου κανείς δεν θέλει πραγματικά να ακούσει τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συμφωνία ή κατανόηση. Οι πέντε άνδρες φανερώνουν προβλήματα σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν είναι αρκετά υπομονετικοί για να ακούσουν ό, τι λέει κάποιος άλλος. Απλώς θέλουν να ακουστούν οι ίδιοι. 

To  Πέντε των Ράβδων μπορούν επίσης να σημαίνει ότι είστε ή θα αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό στην δουλειά σας. μια περιοχή που δεν έχετε συνηθίσει. Θα συναντήσετε ανθρώπους με τις ίδιες ικανότητες όπως εσείς που θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αυτό  οδηγεί σε συναισθήματα ζήλια, απληστίας και φθόνου.

To  Πέντε των Ράβδων σας ενθαρρύνει να αποδεχτείτε τον ανταγωνισμό ως έναν τρόπο για να βελτιώσετε τον εαυτό σας χωρίς να αισθάνεστε την επιθυμία να κακοποιήσετε τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθετε πώς να τα αντιμετωπίζετε τα πράγματα με διπλωματικό  τρόπο.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων είναι μια κάρτα στο Ταρω που δείχνει γενναιοδωρία, έλεγχο και συναισθηματική ισορροπία μεταξύ του συνειδητού και του ασυνείδητου. 

Όταν εξισορροπήσετε τα συναισθήματά σας και είστε σε θέση να τα ελέγξετε, σημαίνει ότι έχετε βαθύτερη γνώση και συνειδητοποίηση του εαυτού σας. Όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις που σας αποθαρρύνουν, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων σας υπενθυμίζει να μην πανικοβάλλεστε! 

Πρέπει πρώτα  να μετριάσετε την κατάσταση των συναισθημάτων σας. Έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματικότητα. Μάθετε να αξιολογείτε σωστά τον εαυτό σας. Έτσι θα καθορίσετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη συνειδητοποίηση της δικής σας εσωτερικής κατάστασης. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων τείνει να είναι ένα διπλωματικό άτομο Αυτό τον καθιστά ικανό, να εξισορροπεί τις ανάγκες των άλλων και να ενισχύει την αρμονία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών. 

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι τα γνωρίσματα που κάποτε ήταν θετικά τώρα έχουν φτάσει στην αντίπερα όχθη.  Μπορεί ορισμένοι από σας να αισθάνεστε κολλημένοι στη δική σας ρουτίνα, και να έχετε βαρεθεί για όλα όσα σας περιβάλλουν. Μπορεί να επιθυμείτε μια αλλαγή σκηνικού για να αποφύγετε αυτή την κουραστική επανάληψη. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να δείχνει ότι έχετε αγνοήσει εντελώς πολλές σοβαρές πτυχές της ζωής σας. Οικονομικά ζητήματα συχνά παραμελούνται υπέρ των εργασιακών θεμάτων. 

Μπορεί να είστε φιλόδοξοι άνθρωποι που αγωνίζονται να φέρουν  εις πέρας το βάρος των ευθυνών σας . Ίσως προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος είναι μια έντονη ένδειξη ότι πρέπει να αλλάξετε αυτόν τον τρόπο ζωής, πριν εξαντληθείτε εντελώς;

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ