Ερωτικές προβλέψεις 15/10-31/10 για όσους είναι μόνοι.

Κριός

tessera ton rabdon anestrammeno
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

To Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει έναν γάμο ή μια σχέση που τελείωσε καταστροφικά.Αποτέλεσμα η μοναξιά που βιώνετε στο τώρα. Υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα του να βρίσκεστε σε σχέση. Όμως η έλλειψη ανάπτυξης και βάθους, σας δημιουργεί το συναίσθημα της μοναξιάς.

To Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο σας κάνει να νοιώθετε ανασφαλείς. Πολλοί από εσάς να πιστεύουν ότι θα μείνουν μόνοι για πάντα.

H συμβουλή της Ταρώ: Παραδεχτείτε τα όποια λάθη υπήρξαν εκ μέρους σας και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Μην σας πανικοβάλει η έλλειψη σταθερότητας και οι αναταραχές. Υιοθετήστε το ρητό : “Στην ζωή δεν υπάρχουν αποτυχίες και επιτυχίες. Υπάρχουν μόνο εμπειρίες!

——————————————————————————————————

Ταύρος

deka dinarion
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι είστε εσείς υπεύθυνοι για τις μέχρι τώρα ενέργειές σας. Τώρα νέες επιλογές παρουσιάζονται για σας στο δρόμο σας.

Το Δέκα των Δηναρίων υποδηλώνει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες. Το Δέκα των Δηναρίων  δείχνει ότι βρίσκεστε σε μια πορεία ανάπτυξης και εξερεύνησης. Οι νέοι έρωτες είναι σχεδόν σίγουροι,καθώς κάποιο νέος σύντροφος σας περιμένει. 


 

Δίδυμοι

krisi
Η Κρίση

Για όσους είναι μόνοι, η κρίση αντιπροσωπεύει μια βαθιά και πολύ αναγκαία αφύπνιση στις πραγματικές σας ανάγκες. Ίσως είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας τις ιδέες σας για το τι αναζητάτε από ένα σύντροφο ή τι περιμένετε από μια σχέση. Αλήθεια πώς ορίζετε την αγάπη; Τι σας έχουν διδάξει οι σχέσεις σας στο παρελθόν; Τι έλειψε και πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το ίδιο πράγμα δεν θα σας λείψει ξανά στην επόμενη σχέση σας;

Η κρίση δείχνει μια εποχή εσωτερικής εξερεύνησης. Αυτή τη φορά πρέπει να ακούσετε την ψυχή σας και τις πραγματικές της ανάγκες.  Μην βιαστείτε!  Φροντίστε να έρθετε πρώτα σε επαφή με τον εαυτό σας . Να είστε πολύ σαφείς για αυτό που θέλετε .Η κρίση δεν αφορά τις εξελισσόμενες ενέργειες. Πρόκειται για καλά σχεδιασμένες.

—————————————————————————————————-

Καρκίνος

dyo ton kippellon
To Δύο των Κυπέλλων

To Δύο των Κυπέλλων μας λέει πως όταν υπάρχει χημεία πολλά μεγάλα πράγματα μπορούν να συμβούν. Το Δύο των Κυπέλλων είναι συχνά η κάρτα μιας πολλά υποσχόμενης αγάπης.To Δύο των Κυπέλλων σηματοδοτεί την ανταλλαγή όρκων αγάπης που συμπεριλαμβάνει κάτι περισσότερο από μια απλή σχέση ρομαντισμού.Mπορεί να αναφέρετε σε μια ισόβια σχέση , ή μια πνευματική σχέση. Γενικότερα μια σχέση κατά την οποία οι ανθρώπινες ενέργειες την εμπλουτίζουν και μεταμορφώνουν ο ένας τον άλλο. Eξαιρετικά πράγματα πρόκειται να συμβούν!


 

Λέων

O HLIOS
Ο Ήλιος

Ο Ήλιος είναι μια από τις πιο ισχυρές κάρτες στην τράπουλα Tarot. Και όπως ίσως φανταστήκατε , η παρουσία του Ήλιου είναι ένα σημάδι ότι όλα έρχονται φωτεινά και ευγενικά για σας. Είναι η κάρτα της καλής υγείας, η τύχη αγάπη, οι ευτυχισμένοι χρόνοι, και η χαρά παντού. Ο ήλιος παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία. Εάν είχατε παγιδευτεί σε μια θλιβερή κατάσταση, είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε την ελευθερία. Επιπλέον, αν υπάρχει κάτι που έχει κρυφτεί μακριά από εσάς, ο Ήλιος μαρτυρά ότι σύντομα θα έχετε ένα πολύ σαφή όραμα σε ότι αναζητάτε.
 
Σε μια ανάγνωση, αυτή η κάρτα δείχνει χαρά, καλοσύνη και υπέροχες ημέρες φωτός! Ό, τι αναζητάτε, οι πιθανότητες είναι υπέρ σας ότι θα το λάβετε.


 

Παρθένος

okto tvn jifonm
Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οκτώ των Ξιφών αντιπροσωπεύει ένα δίλημμα ή μια αναποφασιστικότητα. Δεν ξέρετε τι να κάνετε και δεν ξέρετε ποιος o τρόπος για να κινηθείτε. Αλλά υπάρχει πάντα μια διέξοδος.

Το Οκτώ των Ξιφών δείχνει επίσης ότι άνθρωποι για τους οποίους ενδιαφέρεστε πιθανόν να σας απορρίψουν με τον τρόπο τους.  Μπορεί ακόμα να απορρίψουν τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας. Αυτό μπορεί να σας αποθαρρύνει από το να αγγίξτε το πραγματικό σας δυναμικό. Θυμηθείτε ότι χρειάζεται μόνο να ακούσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που σας φροντίζουν χωρίς συμφέρον. Οτιδήποτε άλλο μπορείτε να αγνοήσετε.

—————————————————————————————————–

Ζυγός

vales kypelon anestramenow
Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι δεν βρίσκετε τίποτα καλύτερο από το να κάθεστε και να ονειρεύεστε την ιδανική αγάπη. Τον τέλειο σύντροφο.  

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς είναι σε μεγάλο βαθμό συναισθηματικά και συχνά σεξουαλικά καταπιεσμένα. Τείνετε να αποφύγετε τον πόνο με κάθε κόστος. Ακόμη και σε βάρος της ανάπτυξής σας. Στη χειρότερη περίπτωση ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος τείνει να είναι πολύ χειραγωγικό άτομο μέχρι να αποδείξει στον εαυτό του ότι κάποιος τον αγαπά. Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος χρειάζεται πολλή αγάπη για να αισθανθεί ασφαλείς μέσα του.


Σκορπιός

bales dinarion anestrammenos
Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος δείχνει ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον για τη ζωή και τους ανθρώπους. Τα χόμπι που σήμαιναν κάτι για σας στο παρελθόν τώρα σας φαίνονται κουραστικά. Οι άνθρωποι που σας άρεσε να σας αγκαλιάζουν, τώρα δεν θέλετε ούτε να τους σκέπτεστε.  Δεν υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Είναι μια προσωρινή φάση.

Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα για να αναζωογονηθούμε.  Αν όμως διαρκέσει περισσότερο από μερικές εβδομάδες ή μήνες, μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε το θέμα με έναν σύμβουλο. Επειδή περιστασιακά χρησιμοποιούμε την πλήξη ως άμυνα – όταν η ζωή μας φαίνεται πολύ τρομακτική, καλύπτουμε τα πρόσωπά μας με το προσωπείο της πλήξης. Ίσως αξίζει να εξερευνήσετε τι είναι πίσω από την πλήξη σας.


Τοξότης

8 kypellon anestrameno
Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι κάποιος βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης σχετικά με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει. Η σύγχυση συνήθως προκύπτει από το να μην γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για σας. Έτσι τελικά, παρασύρεστε σε μια θάλασσα αβεβαιότητας του πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Υπάρχει κάτι που στη ζωή σας, που για πολύ καιρό έχει σταματήσει να σας φέρνει χαρά ή ευχαρίστηση. Παρόλο που η επιθυμία της ψυχής σας είναι να πετάξει μακριά από αυτό, εσείς παραμένετε. Η σκέψη να αποχωρήσετε από την ασφάλεια ,του τι έχετε χτίσει, σας γεμίζει από φόβο. Φοβάστε να αλλάξετε και να χάσετε κάτι που σας έδωσε μεγάλη άνεση.


Αιγόκερως

DYO TON XIFON
Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών δείχνει ότι είναι καιρός να βγείτε με τόλμη από την λήθη. Αν αισθάνεστε ότι μια συγκεκριμένη πτυχή της ζωής σας έχει ανασταλεί, αυτό είναι ένα σημάδι ότι ήρθε η ώρα να βάλετε πάλι τα πράγματα σε τάξη. Αυτή η ανεστραμμένη κάρτα υποδηλώνει τώρα ότι μετά από μια περίοδο επώασης, τα πράγματα αρχίζουν και βαίνουν καλώς.  Μόλις βρείτε την ειρήνη μέσα στον εαυτό σας, είναι καιρός να ασχοληθείτε με τον κόσμο. Μετά από ακινησία η δράση πρέπει να ακολουθήσει. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τη μαγεία γύρω σας. Ο κόσμος γύρω σας είναι ένας κενός καμβάς που περιμένει το αριστούργημά σας. Τι ζωή θα δημιουργήσετε;  Τι πρέπει να πείτε ότι πρέπει να ακούσουν άλλοι;


Υδροχόος

VASILIS TON DINARION ANESTRAMENH

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη δείχνει τη βαθιά μοναξιά που αρκετοί από εσάς βιώσατε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιθανότατα, είστε από εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και τη φύση. Όταν πρόκειται για ανθρώπους αισθάνεστε κάποια αποσύνδεση. Δεν είναι ότι δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι. Απλά ως επί το πλείστον θα τους βρείτε ρηχούς, βαρετούς, ή πιστεύετε ότι δεν αξίζει να μπείτε σε βαθιές σχέσεις με αυτούς.

Πολλοί άνθρωποι νοιώθουν έτσι κατά καιρούς. Αλλά αν αυτό το συναίσθημα είναι μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως να έχει να κάνει με την παιδική σας ηλικία. Ήσασταν ένα από αυτά τα παιδιά που έπαιζαν μόνα τους ή μόνο με φανταστικούς φίλους; Ίσως να ήταν πολύ νωρίς στη ζωή σας που αποφασίσατε ότι οι άνθρωποι δεν είναι ασφαλείς, σταθεροί ή ακόμα και ενδιαφέροντες. Είναι λυπηρό να απέχετε σε τέτοιο βαθμό.


Ιχθύες

bales dinarion anestrammenos
Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος υπαινίσσεται πως κάποιοι μπορεί να μην έχετε σταθερή σχέση. Άλλοι πάλι μπορεί να είστε αθεράπευτα ρομαντικοί. Κατά συνέπεια κακόπιστα άτομα μπορεί να αρχίσουν να λένε διάφορα ανέκδοτα εις βάρος σας.Μην πτοείστε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ