Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/12-15/12

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/12-15/12

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 8/12-15/12
Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων  μιλά για τη σημερινή συναισθηματική και υλική σταθερότητα, αλλά υπάρχει ανάγκη να βρεθεί ένα βαθύτερο επίπεδο ικανοποίησης. Μια δραστική, σαρωτική είναι αναγκαία για να ικανοποιήσει αυτή τη λαχτάρα.

Εμφανίζοντας σε μια ανάγνωση, το Οκτώ των Κυπέλλων  υπονοεί ότι τα μακρόπνοα σχέδια έχουν σταματήσει και μπορεί να αισθάνεστε κολλημένα.

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

TESSERA XIFON ANESTRAMMENO
Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο  αντιπροσωπεύει σήμερα για πολλούς από εσάς τη στασιμότητα και την έλλειψη δράσης που οδηγεί σε αυξημένη απογοήτευση. Για παράδειγμα, ένας μακροπρόθεσμος γάμος που έχει βαλτώσει πια και δεν εξελίσσετε  ούτε πνευματικά ούτε συναισθηματικά . Αν είστε μόνοι το γεγονός ότι δεν βρίσκεστε το κατάλληλο σύντροφο για εσάς ή μια επανασύνδεση που περιμένατε να γίνει δεν γίνετε. Μην απελπίζεστε για πολλούς από εσάς μπορεί να είναι η πιο σκοτεινή ωρα της νύχτας. Αυτό όμως είναι λίγο πριν ξημερώσει.

Οικονομικά: Ο Θάνατος

o thanatos
Ο Θάνατος

Ένα κεφάλαιο στη ζωή σας τελειώνει και είναι λογικό να αντιδράτε για αυτό. Η αποδοχή και η απελευθέρωση είναι το κλειδί εδώ. Ο θάνατος μιας κατάστασης που αναζητάτε σε ένα βαθύ επίπεδο.Το τέλος μιας εποχής. Αφήστε αυτές τις αλλαγές και να τεθούν σε ισχύ. Επιτρέψτε μου να σας αναφέρω μια βιωματική εμπειρία. “Από το 1967 διέμενα στο Χαλάνδρι σε μια υπέροχη τοποθεσία. Μετά τον Θάνατο των δικών μου το σπίτι περιήλθε σε εμένα. Μαζί όμως με αυτό και όλα τα έξοδα του που τότε για εμένα στην ηλικία των 24 ετών ήταν δυσβάσταχτα.Δικοί μου άνθρωποι ακόμη και η γιαγιά μου μου έλεγαν να το πουλήσω. Εγώ πεισματικά αρνιόμουν. Κράτησα το σπίτι για 13 ολόκληρα χρόνια αλλά  δεν έζησα σαν άνθρωπος.Τελικά το πήρα απόφαση και το έδωσα. Η καρδιά μου μάτωνε κάθε μέρα που περνούσα και έβλεπα τους εργολάβους που γκρεμίζανε τους τοίχους για να υλοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης τα σχέδια του. Δεκαπέντε μήνες πέρασαν μέχρι να συνέλθω.Ξαφνικά διαπίστωσα ότι ήμουν ελεύθερος.Δεν χρωστούσα σε κανένα. Δεν με ενοχλούσε κανένας. Οι  ψεύτικοι φίλοι είχαν αποκαλυφθεί. Ήμουν ελεύθερος!

Οι αλλαγές του Θανάτου μπορεί να φαίνονται ανεπιθύμητες αρχικά, αλλά μακροπρόθεσμα τα πράγματα θα λειτουργήσουν και θα αναρωτηθείτε γιατί περιμένατε τόσο πολύ. Δεν υπάρχει λόγος να αγωνίζεστε εναντίον αυτών των αλλαγών, διότι πρόκειται να συμβούν ούτως ή άλλως. Μην πιέζετε για αλλαγές και μην προσπαθείτε να τις επιταχύνετε. Όλα είναι σε θεία τάξη σε αυτό το στάδιο. Απλά αφήστε το να συμβεί φυσικά.  Ο Θάνατος με τον ερχομό του φέρνει την ανακούφιση μετά το τέλος μιας δύσκολης περιόδου.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ