Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 16/12-23/12

Δίδυμοι (21/5-26)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 16/12-23/12

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 16/12-23/12
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος  σας μεταφέρει το μήνυμα ότι είναι η ώρα να αφήσετε συνεργασίες ή δουλειές που δεν σας γεμίζουν πια. Δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά. Μπορεί να αισθάνεστε άσχημα γιατί δουλέψατε για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεθήκατε συναισθηματικά. Τώρα όμως δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μπορεί ακόμα να τρέφατε μεγάλες προσδοκίες για κάποια επαγγελματικό εγχείρημα αλλά τελικά αποδείχτηκε ” άνθρακες ο θησαυρός” . Πετάξτε τα παλιά και δημιουργήσετε χώρο για κάτι νέο

Αισθηματικά: Ο Μάγος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 16/12-23/12
Ο Μάγος

Ο Μάγος στον αισθηματικό τομέα υποδηλώνει ότι αν είστε μόνοι εδώ και αρκετό καιρό να ανοίξετε τα ενεργειακά σας κανάλια και να προσπαθήσετε να ανατρέψετε την παρούσα κατάσταση. Αυτό θα συμβεί αν θυσιάσετε τις προηγούμενες αναμνήσεις .Αν σταματήσετε να κοιτάτε πίσω και να συγκρίνετε τα παρελθόντα με τα τωρινά.

Όσοι είστε σε σχέση ή γάμο ο Μάγος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες θυσίες και υποχωρήσεις για ένα νέο ξεκίνημα. Για να ξαναζωντανέψετε την σχέση. Σε περίπτωση που σας φαίνεται δύσκολο θα χρειαστεί να θυσιάσετε την σχέση ή το γάμο και να προχωρήσετε μπροστά.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 16/12-23/12
Το Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών υποδηλώνει την ανάγκη για απομόνωση. Χρειάζεστε απομόνωση για να ασχοληθείτε σωστά με την κατάστασή σας και την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μακριά από τους άλλους έτσι ώστε  να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Μετά από κάποια  οδυνηρή απώλεια της Τρία της Ξίφος, το Τέσσερα των Ξιφών υποδηλώνει την ανάγκη σας να περάσετε το χρόνο σας μόνοι   για να αξιολογήσετε εκ νέου τη ζωή σας.  Αν και συχνά η μοναξιά είναι δύσκολη είναι απαραίτητη για σας να έτσι ώστε να είστε  σε θέση να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονήσετε  το πνεύμα σας.. Κοιτάξτε  μέσα σας για μια πραγματική αλλαγή και φροντίστε να διαλογίζεστε καθημερινά.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ