Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 22/1-31/1

Δίδυμοι (21/5-26)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 22/1-31/1

Επαγγελματικά: Το Έξι των Δηναρίων 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 8/9-14/9
Το Έξι των Δηναρίων

Το Έξι των Δηναρίων μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα. Μας υπενθυμίζει ότι οι συνθήκες της ζωής μας μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Μπορούμε να γίνουμε πλούσιοι ή φτωχοί στη  διάρκεια μιας νύχτας. Να είστε ενήμεροι για το πώς η θέση σας είναι  αδύναμη ανά πάσα στιγμή. Την επόμενη φορά που θα δείτε ένα πρόσωπο λιγότερο εύπορο από εσάς και που έχει ανάγκη από βοήθεια, μην κοιτάξετε αλλού. Μια μέρα μπορεί να βρεθείτε στην ίδια θέση!

Θα πρέπει όλοι μας να βοηθήσετε σε δύσκολες στιγμές τρίτων και να μην σταθείτε στην απόφαση ως προς το αν το αξίζουν ή όχι ! Όλες οι περιστάσεις είναι διαφορετικές. Οι κλίμακες στις οποίες  εξισορροπείται το Έξι των Δηναρίων δείχνει ότι οι δύο άνθρωποι παίρνουν ακριβώς αυτό που τους αξίζει  την ίδια χρονική στιγμή.

Αισθηματικά: Εννέα των Κυπέλλων 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 8/9-14/9
Το Εννέα των Κυπέλλων

Εκτιμήστε ότι έχετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα όχι για να δώσετε έμφαση στους φίλους και τους συνεργάτες οι οπαίοι σας βοήθησαν για να ανταπεξέλθετε από τις όποιες καταστάσεις αλλά και στην σχέση σας η οποία αποδείχθηκε πολύτιμος σύμμαχος για εσάς!

Σαν κάρτα Εννέα των Κυπέλλων αναφέρεται συνήθως σε μια ικανοποιητική συναισθηματική κατάσταση, όπως η ενίσχυση  ενός ρομαντικό δεσμού τη σταθεροποίηση μιας φιλίας ή την ολοκλήρωση μιας σεξουαλικής σχέσης. Αυτό δείχνει ότι η χαρά και η ευτυχία είναι στο χέρι σας. Στην πραγματικότητα, την βιώνετε ήδη. Είναι ένα σημάδι για να απολαύσετε την αφθονία της ζωής και να νιώσετε σε βάθος  κάθε ένα από τα συναισθήματά σας, όπως δεν τα είχατε νιώσει ποτέ πριν. Δείτε την τελειότητα ολόγυρα σας.

Οικονομικά: Η Αυτοκράτειρα

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 8/9-14/9
Η Αυτοκράτειρα

Η σημαντική ερμηνεία της Αυτοκράτειρας είναι ότι μπορείτε να προχωρήσετε με απόλυτη βεβαιότητα στο ότι κάνετε ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο φαίνεται. Τα οικονομικά πολλών φαίνεται να ανθίζουν ενώ δεν θα είναι λίγοι οι του ζωδίου σας που θα αρχίσετε να κατακλύζεστε από μια φυσική ενέργεια!

Η Αυτοκράτειρα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την εξέλιξη όλων των πραγμάτων, σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Στην πραγματικότητα, η ζωή σας μπορεί να αρχίσει να παίρνει μια πολύ ευχάριστη κατεύθυνση. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ