Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 4/10-10/10/2021

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 4/10-10/10/2021

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο 

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι αυτή τη φορά τα δύσκολα έχουν περάσει και είστε στο δρόμο προς την ανάκαμψη. Συνειδητοποιείτε ότι  όντως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή σας, με τα οποία μπορείτε να αισθάνεστε ευχαριστημένοι. Έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας από όπου και μπορείτε να προχωρήσετε.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Δηναρίων

Ο Βαλές των Δηναρίων

Ο Βαλές των Δηναρίων είναι μια κάρτα νεωτερισμού και αθωότητας. Επομένως αυτό το είδος ενέργειας εφαρμόζεται σε σχέση με τα αισθηματικά σας τώρα. Υπάρχει ένα συνολικό επίπεδο αναζήτησης στο οποίο συμμετέχετε και μερικές φορές αισθάνεστε σαν να μην πηγαίνετε πουθενά. Νιώθετε σαν να μην σας καταλαβαίνει κανείς, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Ο Βαλές των Δηναρίων σας λέει να κάνετε ένα διάλειμμα. δεν πρέπει να είστε πάντα τόσο σοβαροί. Η επιδίωξη της αγάπης πρέπει να είναι διασκεδαστική. Όχι δραματική. Περάστε λίγο χρόνο παίζοντας με τους ανθρώπους που συναντάτε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Μην κάνετε γρήγορα μια σχέση και δεθείτε μαζί της.  Γνωρίστε τους νέους ανθρώπους πρώτα ως φίλους. Στην συνέχεια αποφασίστε.

Οικονομικά: Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο 

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει σήμερα ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα κάτι καλό να συναντήσετε στο δρόμο σας. Προϋπαντήστε μια νέα όμορφη εποχή. Θα πρέπει να πετάξετε κακές συνήθειες που σας κρατούσαν μακριά από την πραγματική ζωντάνια στην ζωή σας. Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας προτρέπει να κρατήσετε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά σε νέες δυνατότητες. Αφήσετε χώρο στον εαυτό σας να απελευθερωθεί και να επιτρέψει να εμφανιστούν ευκαιρίες, καλές προοπτικές και όμορφες εμπειρίες. Να γίνετε περισσότερο εκδηλωτικοί με τους άλλους και να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν. Η χαρά της ζωής είναι το «μαζί».

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ