Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/11-14/11

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/11-14/11

Επαγγελματικά: Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/11-14/11
Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι έχετε κερδίσει   γνώσεις σε ένα επιφανειακό επίπεδο, χωρίς καμία κατανόηση της πραγματικής σημασίας τους! ίσως απλώς για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δεν έχετε ακούσει τη διαίσθησή σας ή έχετε προσπαθήσει να αγνοήσετε κάτι που ξέρετε ότι κατά βάθος είναι αληθινό. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα σας  προκαλέσει προβλήματα . Σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη  μπορεί να σημαίνει ότι έχετε αποτύχει να συμφιλιωθεί με τον εαυτό σας ως γυναίκα. Ότι σαν άτομο, μπορεί να δείχνετε μια επιζήμια άρνηση να δεχθείτε τη θηλυκή, συναισθηματική, διαισθητική πλευρά του εαυτού σας.

Αισθηματικά: Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/11-14/11
Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι δεν θα πρέπει να αποδεχθείτε  ότι συμβαίνει σε σας. Πρέπει να αντιδράσετε αντί να προσπαθείτε να ξεφύγετε. Θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος, από στενόμυαλες πεποιθήσεις που λειτουργούν σαν ανασταλτικός παράγοντας.

Αν έχετε εμπλακεί σε μια εξωσυζυγική σχέση το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει μια αυξανόμενη απροθυμία να διατηρηθεί η παρωδία που έχει αυτό το είδος  σχέσης. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε όλο και πιο άβολα με αυτή τη σχέση και θα προτιμούσατε  να το διαλύσετε.

Οικονομικά: Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 8/11-14/11
Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι ημέρα με την ημέρα είστε πολύ απασχολημένοι και μερικές φορές μπορεί να πασχίζετε  να διαχειριστείτε τις δραστηριότητες και τις δεσμεύσεις σας. Μπορεί, επίσης, να αγωνίζεστε για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας κάνοντας περικοπές άλλων οικονομικών υποχρεώσεων.

Ως εκ τούτου, το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο σας ενθαρρύνει να γίνετε πιο οργανωμένοι και πιο προγραμματισμένοι στις  προσεγγίσεις σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ