Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 22/11-30/11

Λέων (23/7-22/8)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 22/11-30/11

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 22/11-30/11
Το Τέσσερα των Ράβδων
Το Τέσσερα των Ράβδων υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς εργάζεστε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί.

Το Τέσσερα των Ράβδων υποδηλώνει ότι κάποια άτομα θα απέχουν οικειοθελώς από τις εργασίες τους μετά την επίτευξη ενός δύσκολου στόχου.

 Αισθηματικά: Το Εννέα των Δηναρίων

9 dinarion anestrameno
To Εννέα των Δηναρίων
Το Εννέα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι σε μία σχέση ή γνωριμία αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και θετική φυσική αλλαγή.
Το Εννέα των Δηναρίων είναι μία ζωντανή κάρτα με εκπληκτική ενέργεια. Τώρα είναι η ώρα να καλλιεργήσετε τις σχέσεις όλων των ειδών με σκοπό να αποφέρουν τους καρπούς που ελπίζετε. 

Το Εννέα των Δηναρίων σας λέει ότι συχνά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας. Μερικές φορές, όταν τα πράγματα είναι σκούρα, είναι εύκολο να επικεντρωθείτε στα αρνητικά και να αγνοήσετε αυτό που ήδη έχετε.

Το Εννέα των Δηναρίων σας συμβουλεύει να μην υποβαθμίσετε τα συναισθήματά σας αυτή τη στιγμή. Μιλήστε και ενεργείστε με σκοπό να πάρετε αυτό που θέλετε.

Οικονομικά: Το Πέντε των Δηναρίων

Το Πέντε των Δηναρίων

Όσον αφορά τα χρήματα ειδικά η κάρτα Πέντε των Δηναρίων φέρει πολλές αρνητικές πτυχές.

Το Πέντε των Δηναρίων μπορεί να σημαίνει αποτυχία όσον αφορά μια χρηματοδότηση. Μπορεί να υπαινίσσεται μεγάλη πίεση, άγχος και ανησυχία.

Το Πέντε των Δηναρίων σας λέει να  είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις συνήθειες εξόδων σας ή κάνοντας μεγάλες αγορές αυτή τη στιγμή. Εάν έχετε ένα πλεόνασμα των εσόδων η εξοικονόμηση πόρων είναι επιτακτική ανάγκη στο τώρα για να αποφύγετε επικίνδυνες ή επιπόλαιες δαπάνες αυτή τη στιγμή.

Το Πέντε των Δηναρίων αναφέρεται σε οικονομικά θέματα, απασχόλησης ή σχέσεων. Δυστυχώς, είναι ένας αρνητικός δείκτης για όλα. Το Πέντε των Δηναρίων υποδηλώνει την αλληλοεπικάλυψη, την απώλεια θέσεων εργασίας και τη δυνατότητα απιστίας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσετε προσεκτικά τι έχει σημασία στη ζωή σας και να επεξεργαστείτε τις προτεραιότητές σας.
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ