Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/8- 21/8

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/8- 21/8

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/8- 21/8
O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης  των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να προχωρήσετε μόνοι σας, προκειμένου να αποκτήσετε μια πολύτιμη εμπειρία ζωής . Όπως του να ψάξετε για την ελευθερία , την ανεξαρτησία. Είναι σίγουρο ότι θα κάνετε λάθη στο δρόμο σας και αυτό θα οφείλεται στην απερίσκεπτη και ανυπόμονη φύση σας, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του ταξιδιού. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει επίσης ένα επαναστατικό έφηβο που αγωνίζεται για την ανεξαρτησία του.

Ο Ιππότης  των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαντλείστε σημαντικά!

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/8- 21/8
Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων σας συμβουλεύει σήμερα να μην μιλήσετε και να μην πράξετε παρορμητικά. Οτιδήποτε πείτε ή κάνετε σήμερα πρέπει πρώτα να το σκεφτείτε αρκετά καλά και αφού ελέγξετε τις παραμέτρους. Έχετε την ανάγκη επίσης σήμερα, να αναζητήσετε το πάθος και την εμπειρία. Είστε κάπως ευάλωτοι και κάποιες αναπάντεχες αλλαγές που θα προκύψουν, δεν θα σας αρέσουν. Θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας δυσκολέψουν κάπως και θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/8- 21/8
Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένοςν

Ο Βαλές των Δηναρίων ανεστραμμένος είναι μια κάρτα που υποδεικνύει ότι εστιάζετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους , απολαύσεις και επιθυμίες  και όχι  βιώσιμους` και μακροπρόθεσμους στόχους. Θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα από την υλική ικανοποίηση και προς αυτό που θα σας φέρει την αειφόρο ευτυχία και ικανοποίηση.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε χάσει την πίστη στο ταλέντο και τις ικανότητές σας. Αν συμβαίνει αυτό , να χαλαρώσετε και να κάνετε στον εαυτό σας λίγο χώρο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Κάντε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας, και θα διαπιστώσετε ότι αυτό σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε .

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ