Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 16/12-23/12

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 16/12-23/12

Επαγγελματικά: Η Δύναμη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 16/12-23/12
Η Δύναμη

H κάρτα της Δύναμης δείχνει τη σημασία του νου πάνω στην ύλη, και σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε πραγματικά από τη ζωή σας. Το βασικότερο σημείο  είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις σκέψεις σας και να τις  χρησιμοποιήσετε για το υψηλότερο αγαθό.Έχετε την υποχρέωση.

Κατακτήστε τους φόβους σας και ελέγξτε  τις παρορμήσεις σας, και φροντίστε να μην χάνετε την υπομονή σας με τον εαυτό σας ή τι κάνετε. Είναι σημαντικό για σας να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Να επαναξιολογήσετε πράγματα και καταστάσεις . Δείξτε ανεκτικότητα στα σφάλματα των άλλων και μην διστάσετε να αντικρίσετε κατάματα την πραγματικότητα .

Αισθηματικά: Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 16/12-23/12
Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας προτρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο παρόν και το μέλλον, αντί να σκέφτεστε  τις απώλειες του παρελθόντος. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε  με ορισμένα αισθηματικά ζητήματα που από καιρό προσπαθούσατε να αποφύγετε. Αν είστε σε μια  σχέση δέσμευσης μην προσπαθήσετε να κρύψετε συναισθήματα θέλοντας να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Θα χρειαστεί να γίνουν συζητήσεις για να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις.

Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι μια κάρτα που μπορεί να συνδέεται με τα παιδιά ή την παιδική ηλικία. Επίσης ανεστραμμένο σημαίνει και ότι είστε εγκλωβισμένοι σε αναμνήσεις του παρελθόντος.

Οικονομικά: Η Κρίση ανεστραμμένη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 16/12-23/12
Η Κρίση ανεστραμμένη

Η Κρίση ανεστραμμένη σημαίνει μιζέρια και αυτό-λύπηση. Κατά αυτόν τον τρόπο σας περνάει το μήνυμα ότι είναι καιρός να λάβετε υπόψιν σας την υψηλότερη κλήση. Να σηκωθείτε και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Εμφανίζεται όταν έχει έρθει η ώρα να είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας. Να καθορίσετε καλύτερη πορεία δράσης. Να ξεπεράσετε τις επερχόμενες προκλήσεις.

Δεν υπάρχει αρνητικότητα ή φόβος στην Κρίση. Αυτό συμβαίνει επειδή η κάρτα της Κρίσης δεν έχει να κάνει με την κρίση των άλλων. Ούτε αφορά αρνητικές αποφάσεις εναντίον σας. 

Η κάρτα της Κρίσης υποδηλώνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ