Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 22/3-31/3/20

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 22/3-31/3/20

Επαγγελματικά:  Η Εγκράτεια 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/12-7/12
Η Εγκράτεια

Η Εγκράτεια  σας ζητά να κάνετε υπομονή, έτσι ώστε να μπορέσετε να λειτουργήσετε με χρονοδιάγραμμα και ακρίβεια. Η υπομονή και η μετριοπάθεια θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλή διαχείριση όλων των πραγμάτων. Να μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βιαστείτε, απλά αφήστε τη κατάσταση να εξελιχθεί με φυσικό ρυθμό .
Η Εγκράτεια μπορεί επίσης να αντανακλά μια περίοδο αυτό-αξιολόγησης, προκειμένου να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες της ζωής σας. Βρίσκεστε τώρα στην αναζήτηση μιας πολύ μεγαλύτερης ισορροπίας μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού σας εαυτού ψάχνοντας για ένα υψηλότερο νόημα και σκοπό στη ζωή.

Αισθηματικά: Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/12-7/12
Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι έχετε να κάνετε με μια ψυχολογική ανισορροπία ή δυσλειτουργία. Στενόμυαλα άτομα και με αρνητικές πεποιθήσεις προσπαθούν να σας πείσουν ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Πολλοί από εσάς είστε παγιδευμένοι από τις καταστάσεις του σήμερα και ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι ο κλοιός γύρω σας σφίγγει όλο και περισσότερο . Υπάρχει ένας τρόπος για να οδηγηθείτε προς την ελευθερία αλλά προς το παρόν εθελοτυφλείτε. Ο φόβος είναι ο ίδιος σας ο εαυτός!. Θα πρέπει να ηρεμήσετε, και να εξετάσετε την κατάσταση που σας απασχολεί με ένα πιο αντικειμενικό τρόπο.

Οικονομικά: Οι Εραστές

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 1/12-7/12
Οι Εραστές

Οι Εραστές υποδηλώνουν στον οικονομικό τομέα ότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα  αν δεν είστε προσεκτικοί. Είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από τον προυπολογισμό σας όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ό, τι βλέπετε στα καταστήματα. 

Σταματήστε να κάνετε γελοίες αγορές. Διατηρήστε τις αποδείξεις και τις δηλώσεις σας για σκοπούς εγγραφής.

Μην ξοδεύετε τα χρήματά σας νοιώθοντας κατ αυτόν τον τρόπο υπέροχα, ειδικά αν δεν έχετε πολλά . 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ