Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/11-21/11

Τοξότης  (23/11-21/12)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/11-21/11

Επαγγελματικά: Ο Διάβολος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/11-21/11
Ο Διάβολος

Συχνά ο Διάβολος δείχνει κάποιο άτομο με τον οποίο συνεργάζεστε αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Μην μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμος προς την επιτυχία. Τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και  αγνοήσετε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν για τα δικά τους κέρδη.

Ο Διάβολος στα επαγγελματικά υποδηλώνει τα υλικά οφέλη,τα χρήματα και τον πλούτο.Σε πολλές περιπτώσεις υποδηλώνει κέρδη που προέρχονται από τυχερά παιχνίδια ή ανέντιμες πράξεις. Σε άλλες περιπτώσεις αντιπροσωπεύει το “μαύρο  χρήμα”.

Γενικότερα στα επαγγελματικά ο Διάβολος υποδηλώνει φαινομενικά καλές ευκαιρίες αλλά με βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/11-21/11
Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει νέα ενδιαφέροντα. Ότι μια μίζερη εποχή εποχή φτάνει στο τέλος της!

Για αρκετούς από εσάς παρουσιάζεται μια καλή συντροφιά ή η δημιουργία μιας νέας σχέσης.

Όσοι από εσάς βιώνετε δυσαρμονία στον γάμο ή την σχέση, πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι εμμονές σε ορισμένα θέματα, θα σας εξαντλήσουν συναισθηματικά.

Οικονομικά: Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 15/11-21/11
Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι θα πρέπει να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Παρόλο που το έργο σας εκτιμάται και αποτιμάται, μπορεί να υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που εργάζεται εις βάρος σας. Στην παρούσα περίοδο μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε.

Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις μεθοδικές, λεπτομερείς διαδικασίες στον τομέα των χρημάτων στην εμφάνιση αυτής της ανεστραμμένης κάρτας. Ελέγξτε κάθε λογαριασμό στην Τράπεζα επανεξετάσετε κάθε δήλωση πριν την υποβάλετε στην εφορία, όλες τις αποδείξεις σας και κάθε είδος συναλλαγής. Μπορεί να υπάρχουν χρήματα όπου δεν το φαντάζεστε. Εξετάστε τα πάντα προσεκτικά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ