Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις 4/10-10/10/2021

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις 4/10-10/10/2021

Χρηματοπιστωτικά: Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

To Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο
To Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο  αφορά την ανισότητα και τον εκφοβισμό στο χώρο εργασίας ή την παγιοποίηση σχέσεων σε μία εταιρική επιχείρηση. Το ένα άτομο επιδιώκει να ελέγχει και να κηδεμονεύει το άλλο. Θέλουν να επιβάλλουν τις ιδέες τους σε όλους και απαιτούν πλήρη συμμόρφωση. Διακρίσεις λόγω φύλου μπορεί να είναι μια πραγματικότητα στο χώρο εργασίας. Το τελευταίο οδηγεί σε δυσαρέσκεια και δυστυχία.

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει επίσης μια δουλειά που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό αλλά τώρα έχει γίνει ρουτίνα.

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Κυπέλλων
ανεστραμμένος

Όταν ο Άσσος των Κυπέλων εμφανίζεται αντεστραμμένος, όλα τα συναισθήματα και η αγάπη έχουν αποστραγγιστεί. Υπάρχει ένα μπλοκ για τα συναισθήματα και ουσιαστικά το άτομο δεν αισθάνεται τίποτα πια.

Ο Άσσος των Κυπέλων αντεστραμμένος σας καλεί να περιορίσετε τα συναισθήματά σας  για το δικό σας όφελος. Για παράδειγμα, το τελείωμα μιας σχέσης μπορεί να σας οδηγήσει στην επιθυμία να κλαίτε για μέρες. Αλλά αυτό είναι ότι το καλύτερο για να θεραπευθείτε, πραγματικά και να πολεμήσετε για να διατηρήσετε την ισορροπία.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ