Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 21/9

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 21/9
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 21/9

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι ονειρική και ρομαντική. Όταν αγαπάει, αγαπάει με όλη της την καρδιά και είναι μονογαμικό άτομο. Φαντάζεται συχνά τις αδελφές ψυχές. Μπορεί να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από αυτήν και τον εραστή της που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Όταν μιλάμε για τον σύζυγό της, μπορεί να πει πράγματα όπως: “Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Γνωρίζω ότι συναντηθήκαμε σε μια άλλη ζωή. Έχω μετενσαρκωθεί στη Γη επειδή πρέπει να τον/την βοηθήσω. “

Ο τύπος των αντρών που προσελκύονται από αυτήν είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι χρειάζεται “ένα στήριγμα” επειδή κατανοούν την ευπάθεια της. Λόγω της ευαίσθητης φύσης της, χρειάζεται πραγματικά κάποιον γειωμένο και σταθερό. Η υποσυνείδητη στάση της είναι καλύτερα ευθυγραμμισμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορεί να την εξισορροπήσει.

Στα αισθηματικά, η Βασίλισσα των Κυπέλλων δηλώνει ότι μια γειωμένη σχέση εισέρχεται ή έχει εισέλθει στη ζωή σας. Επιβεβαιώνει ότι αυτή η αγάπη εμπεριέχει όλη τη γλυκύτητα και τη χαρά μιας συναισθηματικά σταθερής και αληθινής σύνδεσης.

Θα μπορούσε να αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο στη σχέση. Είτε εσείς είτε ο άλλος ανάλογα με τη θέση της κάρτας. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σαν κάρτα εβδομάδας στα αισθηματικά σας καθιστά πολύ τυχερούς.

Μερικές φορές αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να γνωρίζετε ότι το άλλο πρόσωπο έχει όλες τις ιδιότητες που αναζητάτε στην αγάπη και είναι ένα βήμα πριν να αφήσετε τα ψυχικά εμπόδια που μπορεί να σας σταματήσουν και  να αγκαλιάσετε την αγάπη.

Όταν η κάρτα Βασίλισσα των Κυπέλλων εμφανίζεται σε μια ανάγνωση, αυτό σημαίνει ότι θα αναγνωρίσετε τα προβλήματα τρίτων και θα δείξετε αληθινή συμπόνια. Θα δώσετε έμφαση στην συναισθηματική ευημερία των άλλων, αντί να στηριχτείτε στην ορθολογική  εξήγηση των πραγμάτων. Θα στηρίξετε και θα διδάξετε τους άλλους, αντλώντας από τη δική σας διαίσθηση και την αίσθηση της ηρεμίας και της συναισθηματικής ανεκτικότητας. Μαθαίνετε σε αυτούς που έχουν ανάγκη  το πώς να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής . Αγκαλιάστε κάποιον που σας ενδιαφέρει.

Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα σας  είναι η ικανότητά σας να ανιχνεύετε τις ανάγκες των γύρω σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ