Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 22/12

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 22/12
Ο Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 22/12

O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να υπήρξε ανυπόμονος. Μπορεί να ήταν πολύ επιεικής. Μπορεί να είχε υπερφορτωθεί, και να αναζήτησε εκ των υστέρων συντομεύσεις που τον οδήγησαν στην καταστροφή. O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να είναι υπερβολικά επικεντρωμένος στα υλικά αγαθά, κατανοώντας μόνο το κόστος των πραγμάτων, και ποτέ την αξία τους.

O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να σημάνει ότι ο ορισμός της επιτυχίας και της ευτυχίας καθορίζεται μόνο από εξωτερικές εμφανίσεις και όχι από την πραγματική αξία που μπορεί να σας φέρει η ασφάλεια και η  σταθερότητα. Είναι καιρός να καλλιεργήσετε μια πιο ολοκληρωτική στάση απέναντι στον υλικό κόσμο. Να βρείτε μια αυθεντική ευτυχία. 

Όταν πρόκειται για οικονομικά, ο Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος σας λέει να εξετάσετε το μακροπρόθεσμο στόχο. Μπορεί να αντιμετωπίζετε οικονομικά ζητήματα, αλλά μην εξετάζετε τον εαυτό σας ως αποτυχία. Μείνετε θετικοί και καταλάβετε ότι αυτή είναι μόνο μια φάση της ζωής σας. Όταν θα σας δοθεί η ευκαιρία ξανά, μην κάνετε επιλογές μόνο με βάση τη βραχυπρόθεσμη εικόνα.

O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος σήμερα φέρνει δύσκολες και δύστροπες διαθέσεις. Αν δεν είστε εσείς το παρακάτω αναφερόμενο άτομο, τότε κάποιο άλλο πρόσωπο θα φέρει αέρα δυσαρμονίας όπου παρουσιαστεί. Λοιπόν το άτομο αυτό, θα είναι σνομπ και θα προβάλλει τα πρόσωπα που θεωρεί κατώτερα του. Θα καυχιέται για τις υψηλές γνωριμίες του και θα έχει την απαίτηση να πραγματοποιήσουν άλλοι δικές του υπευθυνότητες. Η απαράδεχτη αυτή συμπεριφορά, θα φέρει όπως είναι φυσικό την απομόνωσή του.

O Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος  είναι ένας άνθρωπος που θα κάνει τα πάντα για τα χρήματα. Εντυπωσιάζεται  από την κατάσταση των  άλλων ανθρώπων και την κοινωνική τους  θέση. Θα πει  εύκολα «ναι» σε όλα τα αιτήματα εκείνων  που βρίσκονται από πάνω του . Την ίδια στιγμή, ο ίδιος απορρίπτει όσους δεν διαθέτουν το ίδιο επίπεδο της εξουσίας με αυτόν  και   «σνομπάρει » τους  άλλους. Είναι  το άτομο που συνεχώς προσπαθεί να αναδείξει τον εαυτό του καυχόμενος  του ποια άτομα γνωρίζει. .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ