Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 24/1

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Η Δύναμη ανεστραμμένη 

h dynami
Η Δύναμη ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 24/1

Η Δύναμη ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι πρόκειται να βιώσετε έναν έντονο θυμό ή φόβο. Φαίνεται ότι στερείστε την εσωτερική δύναμη που αντιπροσωπεύει κανονικά αυτή η κάρτα. Το τελευταίο μπορεί να σημαίνει ότι βιώνετε φόβο και έλλειψη πεποίθησης και εμπιστοσύνης στις δικές σας ικανότητες .Αυτό σημαίνει ότι έχετε ξεχάσει  το κάθε είδος  χαράς, ευτυχίας  σε σχέση με το παρελθόν.   

 Η Δύναμη ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι κάποιος βιώνει κατάθλιψη εξαιτίας πολλών λόγων. Έτσι έχει αποβάλλει όλη την ευτυχία από τη ζωή του. 
Κάποιος μπορεί να καταλήξει να αποσυρθεί από την κοινωνία εξαιτίας της δυστυχίας ή της κατάθλιψης. Μπορεί να αισθάνεται ότι οι άνθρωποι τον λυπούνται.. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ζήλιας. Ειδικά όταν όλοι φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι ή να υπερηφανεύονται σε κάθε πτυχή της ζωής τους ενώ εκείνος είναι σε στασιμότητα. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι πρέπει να μάθετε να κερδίζετε την εμπιστοσύνη, προκειμένου να αξιοποιήσετε εκ νέου την εσωτερική σας δύναμη. 

Η Δύναμη ανεστραμμένη υποδηλώνει την χρήση και την εστίαση στις φυσικές δυνάμεις και ικανότητες ,παρά στις πνευματικές και διανοητικές. Το νούμερο 8 αναπαριστά την υγεία και την καλοσύνη. Ανεστραμμένη λοιπόν αυτή η κάρτα έρχεται να μας υπενθυμίσει να μην είμαστε πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι σε μια κατάσταση.

Η Δύναμη ανεστραμμένη υποδηλώνει επίσης ότι προς το παρόν θα ήταν καλό να οπισθοχωρήσετε για λίγο. Ίσως γιατί δεν είσαστε σε θέση προς το παρόν να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να εξασκηθείτε. Να εξασκηθείτε δαμάζοντας τις δυνάμεις της φωτιάς για να υπερκεράσετε τα όποια εμπόδια.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ