Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/3/20

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας :  Το Έξι των Κυπέλλων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/3/20
Το Έξι των κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/3/20

Το Έξι των Κυπέλλων έχει ρίζες βαθιά στο παρελθόν. Είναι επίσης μια κάρτα που συνδέεται στενά με την ευτυχία σας. Υποδηλώνει ότι η οικογένειά σας, οι παλιοί σας φίλοι, ίσως και οι περαστικοί εραστές, βρίσκονται στη διαδικασία να σας προσθέσουν πάλι στις χαρές της ζωής τους . Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αναφέρεται στις προσπάθειες του παρελθόντος, στους αγώνες της αγάπης και στα προσωπικά σας σχέδια που σας ανταμείβουν, συνήθως με συναισθηματική έννοια και όχι οικονομική.

 Το Έξι των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει γενναιοδωρία, αφέλεια και παιδική ηλικία. Μπορεί να σημαίνει ότι θέλετε να επιστρέψετε σε πιο ευτυχισμένους χρόνους. Είτε όταν ήσασταν παιδί, έφηβος ή νεαρός ενήλικας. Πολλές φορές, αυτές είναι  οι μνήμες του παρελθόντος, που αντικατοπτρίζουν τις πτυχές των εαυτών μας που έχουν εξαφανιστεί. Μπορεί να νιώσετε ότι η ανάμνηση αυτών των χρόνων είναι ο μόνος τρόπος για να αισθανθείτε χαρούμενοι. Το Έξι των Κυπέλλων συχνά δείχνει ότι ενώ μπορούμε να κοιτάζουμε το παρελθόν με νοσταλγία, πρέπει να αποφύγουμε να ζούμε σε αυτό

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/3/20

Το Έξι των Κυπέλλων ενίοτε σημαίνει ότι επιστρέφετε σε ένα γνωστό μέρος. Αυτό θα μπορούσε να είναι η πατρίδα σας, το σπίτι ενός παλιού σας φίλου, ένα σχολείο ή οποιοδήποτε μέρος που έχει πολύ νόημα για εσάς. Επιδιώκετε να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν σας. Η αποκατάσταση των παλιών αναμνήσεων μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία, μια εποχή που τα πράγματα ήταν απλούστερα. Μετά από το Έξι των Κυπέλλων αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να φανερώνει ότι ίσως έχετε υποστεί κάποια απώλεια ή απογοήτευση και κάνετε το ταξίδι στο σπίτι. Ψάχνετε στο παρελθόν για να βρείτε την απάντηση στην κρίση ή την πρόκληση που αντιμετωπίζετε τώρα. Μπορεί να αναζητάτε την άνεση και τη ζεστασιά των ανθρώπων που σας αγαπούν άνευ όρων, συγκεντρώνοντας δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις δοκιμές που βρίσκονται μπροστά σας. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ