Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 6/11

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 6/11
Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 6/11

Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο  είναι ένα καλό σημάδι, καθώς δείχνει ωριμότητα και αυτό-αποδοχή. Aναγνώριση της εξουσίας και της ευθύνης, μετά από μια μακρά προσπάθεια αμφιβολίας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος είναι σε θέση να πάρει συνειδητές αποφάσεις επειδή είναι σίγουρος για το ποιος είναι. Ποια είναι η δύναμή του να επηρεάσει την αλλαγή τόσο στον εαυτό τους όσο και στον κόσμο. Ήρθε η ώρα να ελευθερώσετε τους εαυτούς σας από το παρελθόν και προφανώς να καθαρίσετε το ντουλάπι τους, δημιουργώντας χώρο για νέα πράγματα και εμπειρίες.

Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι τα πράγματα αρχίζουν και χαλαρώνουν. Τα σπαθιά αρχίζουν και πέφτουν στο έδαφος. Αυτό υποδηλώνει ότι όλες οι πιέσεις και οι ανησυχίες του  Οκτώ των Ξιφών αρχίζουν να αποδυναμώνονται . Ξαφνικά, βλέπετε μια διέξοδο από την κατάστασή στην οποία βρίσκεστε. Η διαδρομή έχει καθαριστεί και έχει εμφανιστεί ένα άνοιγμα. Χωρίς την απειλή όλων των σπαθιών (ανησυχιών) που έπεφταν πριν πάνω σας, τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε τον πανικό και να αφήσετε το μυαλό σας να ηρεμήσει. 

To Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο σε θέματα υγείας υποδηλώνει πως έχουμε να κάνουμε με μια ψυχολογική ανισορροπία ή δυσλειτουργία.  Αρνητικές πεποιθήσεις ότι μπορεί να τα χάσετε όλα και συμπεριφορές που προσπαθείτε να πείσετε  τους άλλους , ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Είστε παγιδευμένοι από τις καταστάσεις και τις περιστάσεις  και μπορεί να αισθάνεστε ότι πνίγεστε!

Θα πρέπει να ηρεμήσετε , και να εξετάσετε την κατάσταση σας με ένα πιο αντικειμενικό τρόπο.

Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει μια σχέση που έχει αρχίσει τελικά να προχωράει προς το καλύτερο. Αλλά μην ενθουσιάζεστε για αυτό. Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι εσείς και ο σύντροφος σας διακρίνετε από τώρα τι είναι αυτή η σχέση. Επομένως, εάν εμπεριέχονται αρνητικά στοιχεία, η εξέλιξη της θα σταματήσει και θα οδηγηθεί στην διάλυση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ