Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 7/11

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 7/11
Ο Άσσος των Κυπέλλων

 Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου

Ο Άσσος των Κυπέλλων δείχνει ένα ποτήρι από όπου πηγάζουν πέντε ρέματα νερού. Το κύπελλο αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητο. Τα πέντε ρεύματα είναι οι πέντε αισθήσεις σας και το άφθονο συναίσθημα και διαίσθηση που ρέει από μέσα σου. Το χέρι που κρατάει το φλιτζάνι ανεβαίνει πρός τα σύννεφα. Σύμβολο συνειδητοποίησης της πνευματικής σας ενέργειας και επιρροής. Κάτω από το χέρι είναι μια λίμνη με λουλούδια λωτού. Συμβολίζουν  την αφύπνιση του ανθρώπινου πνεύματος. Το περιστέρι που κατεβαίνει προς το κύπελλο  είναι το σύμβολο της Θείας αγάπης που περνάει μέσα από το υποσυνείδητο στην συνειδητοποίηση.

Με τον Άσσο των Κυπέλλων, η Θεία αγάπη και συμπόνια ξεχύνονται μέσα από σας.. Παίρνετε αγάπη, δίνετε αγάπη, είστε η αγάπη. Η καρδιά σας ξεχειλίζει.Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ανοίξετε την καρδιά σας και να ζήσετε την μεγάλη ροή  των συναισθημάτων που κρύβατε μέσα σας τόσο καιρό.  Είστε πιο δεκτικοί σε δημιουργικές ευκαιρίες, σε αγάπες και με βαθιά συμπόνια για άλλα ζωντανά όντα. Όπως με όλους τους Άσσους στη Ταρω , αυτή η κάρτα έρχεται ως πρόσκληση. Θα την πάρετε; Θα πείτε “Ναι!” στη Θεία αγάπη και συμπόνια; Ο Άσσος των Κυπέλλων φέρει τη δυνατότητα πνευματικής και συναισθηματικής εκπλήρωσης – αλλά μόνο αν την αγκαλιάσετε με μια ανοιχτή καρδιά.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου

Ο Άσσος των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει συχνά μια νέα σχέση, είτε πρόκειται για φιλία,  μια νέα οικογενειακή σχέση είτε για ερωτική ή ακόμα και εργασιακή σχέση. Είναι συναρπαστικό  να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τις ίδιες εμπειρίες. Το τι βιώσατε εσείς τι ο άλλος και πως το αντιμετωπίσατε . Αυτό μπορεί να γίνει ένας πολύ ισχυρός σύνδεσμος. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να λάβει την αγάπη άνευ όρων.  Το νερό της κάρτας αντικατοπτρίζει τη ροή του συναισθήματος και έτσι ο Άσσος των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι ο ενθουσιασμός που θα δημιουργήσατε θα σας φτιάξει τον εαυτό σας και τη ζωή.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ