Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 17/7

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 17/7
Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το Τέσσερα των Δηναρίων παράγει τόσο θετικές όσο και αρνητικές αντιλήψεις. Από τη μία πλευρά, σημαίνει ότι έχετε πετύχει πολλούς από τους στόχους σας. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο κίνδυνος ότι ενδεχομένως να εκτιμήσετε μόνο τα υλικά αγαθά. Έτσι θα γίνετε κτητικοί ή άπληστοι ζητώντας ασφαλιστικές δικλείδες ότι ο πλούτος σας δεν κινδυνεύει από κανένας άλλον .

Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αλλάζουν γιατί εκεί το Τέσσερα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι δαπανήσατε χρόνο για την καριέρα σας και περιθωριοποιήσατε την σχέση σας ή τον σύντροφο σας.

Τέλος όσοι από σας  βρίσκεστε σε δεινή οικονομική θέση το Τέσσερα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι δεν αξιοποιήσατε σωστά τις συμβουλές που σας δόθηκαν και ορισμένοι κάνατε κακή διαχείριση του χρήματος.

Τo Τέσσερα των Δηναρίων υποδηλώνει την ανάγκη για ασφάλεια και αναγνώριση στη ζωή σας. Αυτή η κάρτα δείχνει οικονομική σταθερότητα και έχει να κάνει με  μια σταθερή βάση λόγω της εξέλιξης της σταδιοδρομίας. Υποδηλώνει επίσης την επερχόμενη άνοδο στην κορυφή της καριέρα και των επιχειρήσεων. Τo Τέσσερα των Δηναρίων όμως σας προειδοποιεί : Δεν πρέπει να τηρείτε συνεχώς μια αμυντική στάση υποψιαζόμενοι τους πάντες και τα πάντα φοβούμενοι ότι θα χάσετε την άνετη θέση σας. 

Συμβουλή: Τo Τέσσερα των Δηναρίων Τo Τέσσερα των Δηναρίων  μιλά για τη σχέση σας με τα χρήματα. Πόσο μακριά θέλετε να προχωρήσετε; Μήπως τα  χρήματα είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση. Μήπως τα χρήματα μπορεί να είναι το κύριο κίνητρο για να παραμένετε κάποιοι από εσάς σε μια σχέση; Μήπως ορισμένοι από εσάς διακατέχεστε από το φόβο του να δίνετε ή να μοιράζεστε; Μήπως κάποιοι από εσάς ή ο/η σύντροφος σας μπορεί να ενδιαφέρεται μόνο για έναν εταίρο με την προϋπόθεση ότι είναι πολύ πλούσιος; Στην τελευταία περίπτωση καλό είναι να επαναξιολογήσετε τα κίνητρα σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ