Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 18/10

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : To Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 18/10
Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 18/10

To Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο είναι μια κάρτα έντασης, σύγκρουσης και διαφωνίας Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι θέλετε είναι να τελειώσει η συγκεκριμένη περίοδος. Να μπορέστε να ξεχάσετε και να συγχωρήσετε. Καταλαβαίνετε ότι η νίκη δεν είναι το παν. Θα χρειαστεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε κάτι πολύ πιο εποικοδομητικό και θετικό.

Μια άλλη ερμηνεία αυτής του  Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο  είναι ότι η σύγκρουση που βιώνετε στην πραγματικότητα θα γίνει πιο ισχυρή δεδομένου ότι συνειδητοποιείτε ότι μόνο εσείς μπορεί να είστε οι χαμένοι .Αυτοί είναι μια νέα κατάσταση που πρέπει να αποδεχθείτε.

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι υπάρχει προθυμία για να πραγματοποιηθούν αλλαγές. Ίσως ήρθε η κατάλληλη εποχή για να επανεξετάσετε καταστάσεις και πρόσωπα. Μερικές διαφωνίες και συγκρούσεις με αυτά τα άτομα πρέπει να τακτοποιηθούν. Πρέπει να επανορθώσετε αμφότεροι και να συγχωρήσετε αν είναι εφικτό. Καλό θα ήταν να τα δείτε με διαφορετική οπτική γωνία. Είναι γεγονότα που όσο και να τα αποφεύγετε, εκείνα σας ακολουθούν και σας αγχώνουν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Προχωρήστε μπροστά δίχως εκκρεμότητες. 

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει  ότι αυτή την περίοδο της μάχης θέλετε  να έχετε το πάνω χέρι , έτσι ώστε να μπορέσετε  να συγχωρήσετε  και να ξεχάσετε, και στη συνέχεια να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, όπως αποκαθιστώντας τη σχέση σας . Η σύγκρουση υπήρξε  ανατρεπτική  και  συνειδητοποιήσατε  ότι μόνο χαμένοι  μπορεί να υπάρξουν   αυτή τη μάχη.

Έτσι, το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι είστε τώρα πιο ανοιχτοί στις αλλαγές. Τα επιχειρήματα έχουν  τελειώσει και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξετάσετε την κατάσταση κάτω από διαφορετικές προοπτικές. Είστε πρόθυμοι  να αρχίσετε ειλικρινείς διαπραγματεύσεις, προσπαθώντας  να καταλήξετε σε μια αμοιβαία .Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επανορθώσετε με εκείνους  τους οποίους είχατε πρόσφατα συγκρούσεις ή διαφωνίες.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ