Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 28/1

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 28/1
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 28/1

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο σε θέματα εργασιακά σας προτείνει να ρισκάρετε πράγματα, αφήνοντας πίσω σας μια ασφαλή δουλειά για κάτι που δεν έχει σταθερότητα. Ίσως κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Την σύμβαση μιας βραχυπρόθεσμης απασχόλησης. Η δουλειά σας μπορεί να συνεπάγεται σημαντικά ταξίδια, καθιστώντας αδύνατη την εγκατάστασή σας οπουδήποτε.

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο σε ένα περιβάλλον σταδιοδρομίας δείχνει μια ομάδα που δεν εργάζεται μαζί. Αντ’ ‘αυτού, ανταγωνίζονται ο ένας εναντίον του άλλου. Η ανταγωνιστικότητα και η έλλειψη υποστήριξης από τους συναδέλφους σας, σας αφήνει αποξενωμένους και απομονωμένους. Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα σε μια νέα επιχείρηση, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.  Δώσετε λίγο χρόνο πριν πάρετε τις όποιες αποφάσεις. 

Απροσδόκητα καλή τύχη θα μπορούσε να βρεθεί στο  δρόμο σας όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάξετε  όλη τη σκληρή δουλειά σας και να καθίσετε. Χρειάζεται καταρχήν να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, ούτε να επενδύετε σε ένα ρομάντζο που κάτω από τους κανόνες  της λογικής αλλά και ηθικής δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει Απλά κάντε το καλύτερο σας. Προσέξτε με ποιους συναναστρέφεστε! Τα συναισθήματα ανασφάλειας που κατέχουν πολλούς από εσάς σας προσφέρουν μια ανολοκλήρωτη ευτυχία .Κάποιοι  μπορεί να προσπαθείτε  να βρείτε την αγάπη της ζωής σας στο γάμο κάποιου άλλου. Σκεφτείτε θετικά.

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς είτε βιώνετε μια λάθος σχέση ,είτε περιβάλλεστε από ανέντιμα άτομα ,είτε  νοιώθετε ανασφαλείς γιατί το εισόδημα σας είναι χαμηλό.

Άλλοι πάλι από εσάς πιστεύετε _και μπορεί έτσι να είναι_ ότι ζείτε σε ένα φτωχό εργασιακό περιβάλλον που οι πρωταγωνιστές είναι η ρουφιανιά και οι ίντριγκες!

Μια τέτοια κατάσταση σας κάνει να φοβάστε ακόμα και την σκιά σας καθώς πολλοί από εσάς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αναπνεύσετε!

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!!Προσέξτε μυστικές ή διπλές συμφωνίες.

Κάποιοι θα θελήσετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή εργασία. Προσέξτε να έχει γερά θεμέλια!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ